Oooo amanın yoksa bir düello davetimi bu iki yiğit çıktı meydane ikiside birbirinden merdane haydeeee mi olacak ki :kahkaha::kahkaha:
O yiğidolardan biri benim.diğeri kim göremiyorum daaaa:biyik:
Oooo amanın yoksa bir düello davetimi bu iki yiğit çıktı meydane ikiside birbirinden merdane haydeeee mi olacak ki :kahkaha::kahkaha:
tamam tamam nk teyzesi benim kizim uslu uslu duruyo gerek yok nurhayata baglama senO kadar emin olmasın küçük prensesim Handan Nurhayat Yasemin'den voltranı oluşturma gücüm var o akıllı kızdır gelsin kendinden ışıklı Nurahayat'ın şefkatli kollarına o pışpışlarken sende tatlını yaparsın işte:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
yok kiz kendimi seflerin duellosunda gibi hissettim uc tane de gicik juri bul gel tam olsun :kahkaha::kahkaha:Oooo amanın yoksa bir düello davetimi bu iki yiğit çıktı meydane ikiside birbirinden merdane haydeeee mi olacak ki :kahkaha::kahkaha:
meydan senin kuzum amma bizde iddaaliyiz yani beceriksiz sanmank'cım ve Aslı'cım çekilin bir kenara bakim siz....-kizgin
Azıcık özgüven aşılayayım cümle aleme beeeky:
Birinciyim işte çekemeyen anten taksın diyorum
Heheheytttt beeee,amma iddialıyım,sondan birincilik geliyor desenize
hatuna bak ya tam aslan burcu hodri meydan diyo yap da yiyelim o zaman :catalbicak::kahkaha:O yiğidolardan biri benim.diğeri kim göremiyorum daaaa:biyik:
Ay süper ya :kahkaha::kahkaha:
tamam tamam nk teyzesi benim kizim uslu uslu duruyo gerek yok nurhayata baglama sen
yok kiz kendimi seflerin duellosunda gibi hissettim uc tane de gicik juri bul gel tam olsun :kahkaha::kahkaha:
meydan senin kuzum amma bizde iddaaliyiz yani beceriksiz sanma
hatuna bak ya tam aslan burcu hodri meydan diyo yap da yiyelim o zaman :catalbicak::kahkaha:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
harikasin iveettt:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Amanın çok güzel bir yarışma olacak kıran kıran bir mücadele bizi bekliyor anlaşıldı :1::1::1:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Sende boks maçı sunan sunucular gibisin heeee-kizgin
Güreş tutalım boks bize göre değil,ata sporu nede olsa
:kahkaha:
:kahkaha::kahkaha:
Yarışmalarda ortalığı kızıştırmak lazım ama
O yiğidolardan biri benim.diğeri kim göremiyorum daaaa:biyik:
Sahur için oğluşum ile poğaça yaptık:incim:
Sahur için oğluşum ile poğaça yaptık:incim:
Biri benimi çağırdıbende kendimi şimdiden birincimi ilan etsem acep:sirin::sirin::sirin:
nkcım ben burda katılcam diyenleri bir bir kaydediyorum katılmayan olursa sen bana havele edersin bidenem
ohh ne güzel ,afiyet olsun size:catalbicak:
Oh oh negüzel Şahım paşanla ellerinize sağlık şimdi ne lezzetli olmuşdur o poaçalar :catalbicak::catalbicak::catalbicak::catalbicak: