R
Rosie
Misafir
teşekkür ederiiim canıım
canim biz fotolarini yorumlariz o sorun degilde ozguven baskalarinin yorumuyla sekillenmez senin kendini yorumlaman gerekir gecip aynaya Rabbimin yarattigi o guzel yuze sukredip bu guvensizlikten silkelenmen gerekir burda herkes guzellligini soyler birgun sonra yuzundeki bir sivilce yine seni guvensizlige dusurur ancak kendini kendin duzeltebilirsin diye dusunmekteyim ben sen yine koy fotonu biz bi guzellkik gormus oluruz hem ben saclarinin yeni halini goremedim daha onu gormus olurum sayende ama ozguven icin burdaki yoruma degil aynanin karsindaki kisinin yorumlarina ihtiyacin var hersey senin beyninde canim
ebru kendine güvenin artacağından eminim:zuzu:
Dürüst olacağıma emin ol Ebru.
Bende seni seviyorum canim benimAslım seni seviyorum-hmm-hmm
ebruu abartıyor kesinlikle.. gayet hoş bi kız
ben çooooooooooooooooooook kötüyüm ya yorganın içinden yazıyorum resmen çok fenayım :uzgun:
canım benm neyin var :acep:
kabız oldum :uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun: bir de mide bulantısı yaptı bende.çok kötüyüm hala çıkamadım tuvalete ya ağladım çok fena.benimkini de hizmetçim yaptım sanki kansermişim gibi davranıyorum biliyorum ama kötüyüm yani yorgan filan getirrttirdim girdim içine zaman geçiriyorum belime kadar ağrı geliyor ya :uzgun::uzgun:
sevgilinle mi yaşıyorsun ama iyi bakıyor anladığım kadarıyla :sila:
4 gündürr ben de kalıyor canım ankaraya yanıma geldi evet iyi bakıyor tıp okuyor zaten ama iyileştiremedi beni ne biçim öğrencisin deyip duruyorum :zonk:
yazık günah çocuğa da yaa sende bi de nette takılıyon yanında geçmiş olsun şekerim