Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Yav cuma tartı var +gelmeyeyimKendin için yap yav
Yoksa yapcam tabi ki
Yav cuma tartı var +gelmeyeyimKendin için yap yav
yok kız o kadardan artı gelinmez cuma sabahı yapma yeter . ağırlık vs çalışırsan pump olursunYav cuma tartı var +gelmeyeyim
Yoksa yapcam tabi ki
Genelde tartı öncesi spor önerilmiyor ondan şey ettim her yerim ağrıyoryok kız o kadardan artı gelinmez cuma sabahı yapma yeter . ağırlık vs çalışırsan pump olursun
@nk83 @bitter_im yardımcı olabilir misinizBen ilk üyelik için şifremi kaybettim giremedim yeniden üye oldum şimdi ne olacak eski üyeliğim silinecek mi nasıl silinecek yardım ederseniz sevinirim @Admin
Eski üyeliğim i istiyorum@nk83 @bitter_im yardımcı olabilir misiniz
Yansın geceler a20 dk karın egzersizleri plank filan Ekli dosyayı görüntüle 42217
Dün parol içip yattımYansın geceler a
Parol kestiyse iyi aDün parol içip yattım
Kesmedi valla paytak yürüyorumParol kestiyse iyi a
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz a @MisshayaLet
aynen tartı günü tek yapma, spor hocası bizim öyle diyo 2 saat önce sıvı alımını kes vs vsGenelde tartı öncesi spor önerilmiyor ondan şey ettim her yerim ağrıyor
Yarın Leslie yaparım
Öğlen yapıyorum ama heryerim ağrıyoraynen tartı günü tek yapma, spor hocası bizim öyle diyo 2 saat önce sıvı alımını kes vs vs
Allah'a emanet spor ve adımlar ha ha ha haAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz a @MisshayaLet
Niye öyle olsun tablo yaptık yaAllah'a emanet spor ve adımlar ha ha ha ha