Hayırlı Bayramlar canımHayırlı bayramlar dilerim
Hayırlı bayramlar canimGünaydın
Biz de gittik anne-baba anane-dede sonra avmye gittik kahve içtik kocam üst baş aldı. Öyle eve geldik şimdi. Evi topluyorum, dağıtıp çıktık. Sabah kayınvalideme kahvaltıya gittik. Ona börek falan yapmıştım, mutfak dağınıktı onu topladım. Aksam da arkadaslarla buluşcaz inş. Sen napıyorsunNe yapıyorsunuzzz
Sence aNe yapıyorsunuzzz
Iyi bayramlar canimİyi bayramlar kızlar
Oturuyorum evdeBiz de gittik anne-baba anane-dede sonra avmye gittik kahve içtik kocam üst baş aldı. Öyle eve geldik şimdi. Evi topluyorum, dağıtıp çıktık. Sabah kayınvalideme kahvaltıya gittik. Ona börek falan yapmıştım, mutfak dağınıktı onu topladım. Aksam da arkadaslarla buluşcaz inş. Sen napıyorsun
OturmacaSence a
Annemlerden geldik şimdi bizde,görümceme gitcektik o gelcekmis kızinla biseyde yapmadim bu bayram sadece baklava sarma yok aOturmaca
Sizinde bayramınız mübarek olsun canimHayırlı akşamlar...
Bayramınız mübarek olsun
Büyüklerin ellerinden , küçüklerin gözlerinden, yaşıtlarımın yanacıklarından öpüyorum
Sizinde bayramınız mübarek olsun canim
Bebe nasıl çikocan atmadin bayramlıklarinla
Bayramlıkla unutdum foto çekmeyi üzerine hemen kusunca çabuk bitdi bizde bayramBebe nasıl çikocan atmadin bayramlıklarinla
Aman bizimkide boyadi falan seninkinden farkı yok aBayramlıkla unutdum foto çekmeyi üzerine hemen kusunca çabuk bitdi bizde bayram
Bnmki de sıkılıyor çıkartıyor 2 dk sonra geri giydiriyorAman bizimkide boyadi falan seninkinden farkı yok a