Murat ile Nazlı
Daimi Üye
Yarın tartılsam olur mu
Olur bu hafta tatil diye bildirim yoktuYarın tartılsam olur mu
Bize hep tatil aOlur bu hafta tatil diye bildirim yoktu
İyi çok şükür iyileşti neredeyse bu seferde ben hastalandım gözümde kızardı şiştiGünaydın canım
Nasıl oldu bebiş
Ufff acilen kilo vermem lazım cidden aynaya bakıyorum çok kötüyümBize hep tatil a
Sana ve gözüne gecmis olsun aİyi çok şükür iyileşti neredeyse bu seferde ben hastalandım gözümde kızardı şişti
Ver kim tutuyor seni aUfff acilen kilo vermem lazım cidden aynaya bakıyorum çok kötüyüm
Hepimiz aynı düşüncedeyiz ama icraat yokUfff acilen kilo vermem lazım cidden aynaya bakıyorum çok kötüyüm
Kaldır götü aHepimiz aynı düşüncedeyiz ama icraat yok
Ben yarım tepsi baklavayı yedim mesela aBen tartıya çıkmaya korkuyorum evde coook dikkat etmem gerekiyor artık...burda pilatesimi bırakmadım kilo vermesemde sikilasirim biraz
Bende bol bol kalburabastı aşure yedimBen yarım tepsi baklavayı yedim mesela a
Zerre ve sütlaç yedim sadece hiç baklava getiren olmadı kiBen yarım tepsi baklavayı yedim mesela a
Ama artık yapacak bişey yokHepimiz aynı düşüncedeyiz ama icraat yok
Geleydin birlikte yiyeydik çok güzel olmus benim baklava aZerre ve sütlaç yedim sadece hiç baklava getiren olmadı ki
Manyakmısın be senAma artık yapacak bişey yok
Hatta ciddi ciddi mide ameliyatı düşünür oldum
Çözüm degilki. Bizim okulda bir tane kadın oldu şu an tekrar gene aynı kilosuna döndüAma artık yapacak bişey yok
Hatta ciddi ciddi mide ameliyatı düşünür oldum
Ohhh eline sağlık becerikli hatunsunGeleydin birlikte yiyeydik çok güzel olmus benim baklava a
Bencede ameliyat kesin çözüm değil kiManyakmısın be sen
Afiyet olsunGeleydin birlikte yiyeydik çok güzel olmus benim baklava a