Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Estağfirullah kusur değilBen bayram bitince olacak diye algıladım kusura bakmayın haftaya cuma ise daha iyi tabi ki
Herkes köye tatile gidince tartı zor oluyor o yüzden
Estağfirullah kusur değilBen bayram bitince olacak diye algıladım kusura bakmayın haftaya cuma ise daha iyi tabi ki
Eşim dalga geçiyor tanıdık kasap var diyeAmelyata karar verdinmi a
Benide okusaydı keşkeGittim okuttum 2kişiye kendimi çatladım esnemekten ağladım resmen,üstüne erkek geldi okurken òyle olunca erkekten aliyorsun nazar hâlaa esniyorum
Şimdiye kadar hiç düşmedimYataktan düşmeyesin a
Aşık aşık aklı kocişindeAklın nerde heee
Bu kadar seksili olma diyoruz sanaGittim okuttum 2kişiye kendimi çatladım esnemekten ağladım resmen,üstüne erkek geldi okurken òyle olunca erkekten aliyorsun nazar hâlaa esniyorum
Dimi hay ağzına sağlıkAşık aşık aklı kocişinde
Geçmiş olsun nazar çok kötü oluyor ... Allah şifa versinGittim okuttum 2kişiye kendimi çatladım esnemekten ağladım resmen,üstüne erkek geldi okurken òyle olunca erkekten aliyorsun nazar hâlaa esniyorum
Olur bence az az da olsa başlayalım bir yerdenPzt spora başlayalım mi hepberaber
Evet çok iyi oluyorduGünün hareketlerinde harika oluyordu @Çikocan
Seksi benim neremde beeBu kadar seksili olma diyoruz sana
Bnde dişçi cataflam vermişti onu içtim biraz hafifledi2tane hap içtim ovdular falan komşu gene hap getirdi,birtaraftan okuyorlar bitaraftan ovuyorlar bugün sanırim ölcektim ben baş agrısından
Günaydın canımGünaydınlarrrr