Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
İncir kökleriyle getirecek işteTartının kökümü var a
İncir kökleriyle getirecek işteTartının kökümü var a
Maşallah bu hafta zayıflayan tek kişisinGünaydın hayırlı cumalar
En son ki tartı:81.85
Bugün ki tartı :81.20
Verilen kilo: -650 Gr
@Elif_Eylul
Ekli dosyayı görüntüle 42415
Güzel fikir a
çoğalacağına inanıyorsun da kökünün olacağına mı inanmıyorsunTartının kökümü var a
İşine gelmediçoğalacağına inanıyorsun da kökünün olacağına mı inanmıyorsun
Teşekkür ederimOoo eksiyle gelen biri a
Tebrikler
Teşekkürler canım çok zorlandım bayramda şeker çikolata baklava hiç yemedimMaşallah bu hafta zayıflayan tek kişisin
650 az mi bence gayet iyi..... Senin için harika bir motivasyon olurTeşekkürler canım çok zorlandım bayramda şeker çikolata baklava hiç yemedim
Çok az bu kadar şeye rağmen ama ben zaten çok kilolar verebilen biri değilim ilaçlardan vs ödem tutuyorum bunada şükür
Az mı daha ne bnce gayet iyiTeşekkürler canım çok zorlandım bayramda şeker çikolata baklava hiç yemedim
Çok az bu kadar şeye rağmen ama ben zaten çok kilolar verebilen biri değilim ilaçlardan vs ödem tutuyorum bunada şükür
çoğalacağına inanıyorsun da kökünün olacağına mı inanmıyorsun
İşine gelmedi
Ayda 4 5 kilo verenler var onları duyunca vs yetersiz hissettim haklısınız650 az mi bence gayet iyi..... Senin için harika bir motivasyon olur
Teşekkürler inşallah ödem vs olmaz da böyle devam ederimAz mı daha ne bnce gayet iyi
Herkes aynı değil ki amaAyda 4 5 kilo verenler var onları duyunca vs yetersiz hissettim haklısınız
Bende bilmiyorum biri beni bulsunLan sen nerelerdesin
SobeeeBende bilmiyorum biri beni bulsun
Tatil gibisi varmı bahane oldu bizede ne güzelSanırım bayram sonrası tatil daha bitmediyse
Daha yeter bırak bekarları evlendirme haEvlendirecek birilerini arıyorum
Olsun benimkinden az en azından500 Gr artidayim Ekli dosyayı görüntüle 42414