Maşallah maşallah ben 3 ayda 3 kiloyu zor verdim10kilodan fazla yağ verdi canim,iyi gidiyor MaşaAllah 1bucuk ay olcak nerdeyse
Maşallah maşallah ben 3 ayda 3 kiloyu zor verdim10kilodan fazla yağ verdi canim,iyi gidiyor MaşaAllah 1bucuk ay olcak nerdeyse
Erkekler bizim gibi degil yaşıda 18nerdeyse sen 43 ben 41 aMaşallah maşallah ben 3 ayda 3 kiloyu zor verdim
Hayırlısı bakalım bereketli olsun inşAllahEylülde bitse iyi a
Kasimda zeytin başlar a
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha haHaftaya gene 75
Geçmiş olsun canımBenimde oğlan hasta bademcik iltihabı olmuş antibiyotik başladık ateş 39-38 hala inmedi... iğne de yaptırmadi antibiyotik etkisini gösteren kadar ateş sürecek gibi
Allah razı olsun canimGeçmiş olsun canım
Hadi bakalım iyi haberlerle gelİyiyiz kaptiş bugün doktora gitcez kızın alçısı inşallah çıkar sen nasılsın dicem demişsin
Afiyet olmuşTartım 98 3 haftada iyi yemişim 900 gr olmuş
Mısırmi yemis aAfiyet olmuş
Yok ya fotoda az görünüyor olabilir Bnmki bir nevi aralıklı oruç oluyor bn böyle istediğin için43 canim
Sen mı yedin...bence yemediğin için almissin kilona göre çok az yediğin
Ay iğne yaptırsaydı daha çabuk etki ederdiBenimde oğlan hasta bademcik iltihabı olmuş antibiyotik başladık ateş 39-38 hala inmedi... iğne de yaptırmadi antibiyotik etkisini gösteren kadar ateş sürecek gibi
Evet ama dinlendi aslinda iyide oldu çabuk iyileşince hastalığı anlamıyor ve kendini hiç dikkat etmiyordu bu sefer çekince kendine dikkat etme konusunda belki bir etkisi olurAy iğne yaptırsaydı daha çabuk etki ederdi
Evet evet birde regal öncesi şişliğim var eee dolunayda var daha ne olsunAfiyet olmuş
Erkek olmak lazım metabolizma hızında134ten 124de düştü hepsi yağ,ben gene yağdan alayim löp löp ciko a
vallah çok çıkmadı kotlar olmuyor hGöbek çıktımi laynnn
Yo ben yedin kaç gündür aklımdaMısırmi yemis a
Amannn niyeAlçımız çıkmadı
Yarın özele gideceğiz bakalım ne diyecek