Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Sen kimsinBilmem bulamadım hıh
Sen kimsinBilmem bulamadım hıh
Olur bitmiş halini gösteririm.Hazırlayınca bizede atarsın
Sağol.Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Beğenmeyen kendi yapsınÇok yorulmuşum şimdi okuldan geldim eşim sağ olsun yaptım semizotunu beğenmediği için kendine ve bizlere kahvaltı hazırlamış patates kızartmış hazır börek pişirmiş ne yapalım semizotunuda ben yerim...
Ooo bebek görcez a
@Maya. Seninki nasıl geçti ?
Sağolun canlarım. Gayet iyiymiş. Herseyleri tamam ense kalınlığı vs. Kan verdim haftaya çıkıcak sonuç. 5 gün öndeymiş adet tarihimi değiştirdi doktor. Cinsiyet göstermedi hNasıl Ponçikin
Ohh ohhh maşallah annesiSağolun canlarım. Gayet iyiymiş. Herseyleri tamam ense kalınlığı vs. Kan verdim haftaya çıkıcak sonuç. 5 gün öndeymiş adet tarihimi değiştirdi doktor. Cinsiyet göstermedi h
13+1 çıktık. Ultrason kağıdı vermedi yaa çıktısı yokmuşşOhh ohhh maşallah annesi
Önde olsun bişey olmaz geriden gelmesinden iyidir
Daha erken değil mi ya cinsiyete ne kadarlık oldun
Kkda sorsana keseye göre tahmin yapıyorlar
Kendi doktoruna gittiğinde öğrenirsin bnce ne zaman gideceksin13+1 çıktık. Ultrason kağıdı vermedi yaa çıktısı yokmuşş
Vayy MaşaAllah büyümüs anası aSağolun canlarım. Gayet iyiymiş. Herseyleri tamam ense kalınlığı vs. Kan verdim haftaya çıkıcak sonuç. 5 gün öndeymiş adet tarihimi değiştirdi doktor. Cinsiyet göstermedi h
Yoğğğunnn baaağğğyaannnAyy bugün Çok yoğun gecti daha yeni oturdum
Hiçkimse Bi arkadaşa bakıp çıkıcamSen kimsin
Burdan çıkış yokHiçkimse Bi arkadaşa bakıp çıkıcam
Sonucum çıksın gidip alcam hem doktoruma gidicem inşallahKendi doktoruna gittiğinde öğrenirsin bnce ne zaman gideceksin
MaşallahSağolun canlarım. Gayet iyiymiş. Herseyleri tamam ense kalınlığı vs. Kan verdim haftaya çıkıcak sonuç. 5 gün öndeymiş adet tarihimi değiştirdi doktor. Cinsiyet göstermedi h