Güzel olmuşAblamda ilk gün hastaneye bunu getirecek.
Süslemiş
Bebek bezini .
süsleme işlerinde tecrübeli.
Okul yok mu seninBizde kahvaltıyı yaptık herkesi okula gönderdim...bende birazdan sahile yürüyüşe gideceğim inşallah
Esprili olsun diye örümcek adamı seçmişGüzel olmuş
Ama küçük bir ayıcık daha şirin olabilirdi
Örümcek adam biraz büyük çocuklara hitap ediyor ondan dedim
Bugün boş günüm dersim yok sabah yürüyüşe gittim geldim sahile Bir daha da gitmem çok trafik vardı Bir saat yürüdüm ama neredeyse git gel yarım saatim yolda geçti neredeyse.... Normalde 10 dakikada varacağım yere 15-20 dakikada anca vardımOkul yok mu senin
rutin kontrol mü nst falan oluyor galiba son aylarda o muyarında eşim tüm gün izinli
Kontrol var doktora gitcem.
perşembede duvarı yapmaya ekip gelecek
Yeni kağıtlar dün teslim alındı.
Çok şükür işler sıraya girdi.
Eve yakın yerler daha iyi oluyor bu konudaBugün boş günüm dersim yok sabah yürüyüşe gittim geldim sahile Bir daha da gitmem çok trafik vardı Bir saat yürüdüm ama neredeyse git gel yarım saatim yolda geçti neredeyse.... Normalde 10 dakikada varacağım yere 15-20 dakikada anca vardım
Senin bebiş nasılrutin kontrol mü nst falan oluyor galiba son aylarda o mu
Şimdi ben 32 haftalık oldum.rutin kontrol mü nst falan oluyor galiba son aylarda o mu
Evet bence de yani deniz görerek yürüyeyim dedim ama yol yorucu geldi benim için vakit kaybı oldu git gel...Eve yakın yerler daha iyi oluyor bu konuda
Az kalmış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahŞimdi ben 32 haftalık oldum.
Geçen hafta normal gittim haftaya da görüşelim dedi.
Bu haftaki ücretsiz olan .
nst ye ne zaman girecem bilmiyorum.
Evet çok az kaldı .Az kalmış sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Yürüyerek sahile kadar gidip gelsen daha iyi olmaz mıEvet bence de yani deniz görerek yürüyeyim dedim ama yol yorucu geldi benim için vakit kaybı oldu git gel...
Günaydın
günaydın
Bugün kahvaltıyı biraz daha erken yaptık.
Günaydıııı
Günaydın kızlarGünaydın canlar....