Elif_Eylul
Cikilataaaaa yemeden ne olurki bizden
- #76.361
BEnim kafa bembeyazKendim alsam niye gidem yav
Dip boyaya gitcem 2 ay olmuş
BEnim kafa bembeyazKendim alsam niye gidem yav
Dip boyaya gitcem 2 ay olmuş
Aferimmm sağaaaBEnim kafa bembeyaz
neyse yılbaşı geliyoo, noel anne olaarsınBEnim kafa bembeyaz
Gız senin Ponçik niye kendini göstermiyorneyse yılbaşı geliyoo, noel anne olaarsın
ay geçmiş olsun allah beterinden saklasınSağlık ocağına gittim geldim
Bebek arabasıyla gittik
Kemerin tekini açmış yolda takıldık düştü kızım iyi ki trafik akmıyordu
geçen hafta ikili test için sadi konuk'a gittim, ordaki perinatolog detaylı baktı göstermedi cinsiyeti. Dün sonuçları almak için tekrar gittim, perinatoloğa gösterdim gayet iyi dedi yolladı. Ordan çıktık özeldeki doktoruma gittik ama naptıysa göstermedi. Ben çikolata, muz, ceviz yedim üst iççtim yürüdüm ama yok asla önünü dönmedi bebe. Arkasını döndü yan döndü bağdaş kurduGız senin Ponçik niye kendini göstermiyor
Devlete gitcem diyordun gittin mi
Allah'ım çocuğun oldu mu 4 tane gözün olacak Allah korumuşSağlık ocağına gittim geldim
Bebek arabasıyla gittik
İkili test sonucundaki değere göre kız ya da erkek olduğu bilinebiliyorgeçen hafta ikili test için sadi konuk'a gittim, ordaki perinatolog detaylı baktı göstermedi cinsiyeti. Dün sonuçları almak için tekrar gittim, perinatoloğa gösterdim gayet iyi dedi yolladı. Ordan çıktık özeldeki doktoruma gittik ama naptıysa göstermedi. Ben çikolata, muz, ceviz yedim üst iççtim yürüdüm ama yok asla önünü dönmedi bebe. Arkasını döndü yan döndü bağdaş kurdu
Sende bugün benle iyi dalga geciyorsun kalbim kırıldıneyse yılbaşı geliyoo, noel anne olaarsın
Iyi maşallah başınıza gelmeyen kalmadi he aSağlık ocağına gittim geldim
Bebek arabasıyla gittik
Amin canımay geçmiş olsun allah beterinden saklasın
Kemeri açık hayatta gezdirmem alışık o da bağlatırAllah'ım çocuğun oldu mu 4 tane gözün olacak Allah korumuş
Sorma başı çekiyoruzIyi maşallah başınıza gelmeyen kalmadi he a
2li de belli olmadı mı cinsiyeti doktor anlardıgeçen hafta ikili test için sadi konuk'a gittim, ordaki perinatolog detaylı baktı göstermedi cinsiyeti. Dün sonuçları almak için tekrar gittim, perinatoloğa gösterdim gayet iyi dedi yolladı. Ordan çıktık özeldeki doktoruma gittik ama naptıysa göstermedi. Ben çikolata, muz, ceviz yedim üst iççtim yürüdüm ama yok asla önünü dönmedi bebe. Arkasını döndü yan döndü bağdaş kurdu
Ben kız diyorum hâlaaa a2li de belli olmadı mı cinsiyeti doktor anlardı
Belki kızçen olacak gizliyor
Az çok kemik yapısından bile anlıyorlar
Bu işte şaşırtmaç var erkekkkkBen kız diyorum hâlaaa a
yook o fetal dna da biliniyorİkili test sonucundaki değere göre kız ya da erkek olduğu bilinebiliyor
hh yaa bişey demedim kiiiSende bugün benle iyi dalga geciyorsun kalbim kırıldı
bişey demedi iyice tüm organlarını vs inceledi. Cinsiyet görebilceğimiz pozisyonda değil dedi2li de belli olmadı mı cinsiyeti doktor anlardı
Belki kızçen olacak gizliyor
Az çok kemik yapısından bile anlıyorlar
Yok yok sen internete yaz nasıl olduğunu bulursun... Geçmiş gün ben şimdi unuttum da orada bir değer vardı onun yüksek ya da alçak olmasına göre kız ya da erkek olduğu biliniyoryook o fetal dna da biliniyor
Neyse geç olsa da bişi olmaz kontrole git meraktan geldim dehh yaa bişey demedim kiii
bişey demedi iyice tüm organlarını vs inceledi. Cinsiyet görebilceğimiz pozisyonda değil dedi