Elif_Eylul
Daimi Üye
- #77.361
Zeytin hasatina baslandi,yagmurdan yada ruzgardan yere dökülen zeytinleri topluyoruz,dizlerinin üzerinde tek tek,onlari satiyoruz yağ haneye
Zeytin hasatina baslandi,yagmurdan yada ruzgardan yere dökülen zeytinleri topluyoruz,dizlerinin üzerinde tek tek,onlari satiyoruz yağ haneye
Aaaa ne güzel@Bitterçikilata arkadaş eminönünden mehmetefendi getirdi
ben de bitto geldi getirdi sandım bittoonun favoriisi nurii amca@Bitterçikilata arkadaş eminönünden mehmetefendi getirdi
he dip o mu demekk anladıımm kolay gelsin zor cidden ama lezzettliiiiZeytin hasatina baslandi,yagmurdan yada ruzgardan yere dökülen zeytinleri topluyoruz,dizlerinin üzerinde tek tek,onlari satiyoruz yağ haneye
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın dın dınnn
Keske gelse getirse a o bana 2paket alıp yollamıştı sagolsun yok benim mehmetefendi sevdigimi biliyor ondanben de bitto geldi getirdi sandım bittoonun favoriisi nurii amca
he dip o mu demekk anladıımm kolay gelsin zor cidden ama lezzettliiii
Ben her kahveyi denedim koctepede benim icin fiyasko aAnneme geldim.
Oturuyorum.
Dün de eşim kocatepe türk
Kahvesi almıştı.
Ben yeni denicem dahaBen her kahveyi denedim koctepede benim icin fiyasko a
Bu ara kahve dünyası içimben de bitto geldi getirdi sandım bittoonun favoriisi nurii amca
he dip o mu demekk anladıımm kolay gelsin zor cidden ama lezzettliiii
Allah kolaylık versin canım eldivenle toplama olmuyor muKeske gelse getirse a o bana 2paket alıp yollamıştı sagolsun yok benim mehmetefendi sevdigimi biliyor ondan
Sagol canim
Dip cok zor toplanir ellerimi görsen kanadı dün
Oda güzel.Bu ara kahve dünyası içim
Amin canim sağolAllah kolaylık versin canım eldivenle toplama olmuyor mu
Afiyet olsun canımBen yeni denicem daha
Kahve dünyasına gidince orda iciyorum eve aldi gecen arkadasBu ara kahve dünyası içim