@Bitterçikilata, @Elif_Eylul gelmiş sizinkiler öğlen yemek dönüşü güvenlikten alıcam
Filiz ablanın ki gelmiştir@Bitterçikilata, @Elif_Eylul gelmiş sizinkiler öğlen yemek dönüşü güvenlikten alıcam
Vallah sağolun yaFiliz ablanın ki gelmiştir
Bnmli geç gelicek galiba 25de kargoya verilecekmiş daha
Yaaa@Elif_Eylul filiz abla çok teşekkür ederiiim yaa yumuş yumuş bayıldııım. Sarındıkça aklımıza gelceksin. Hiç böyle yumuş battaniyemiz yoktu
i@Elif_Eylul filiz abla çok teşekkür ederiiim yaa yumuş yumuş bayıldııım. Sarındıkça aklımıza gelceksin. Hiç böyle yumuş battaniyemiz yoktu
Geçmiş olsun kuzuma çabucak iyileşir inşallahBnm ufaklıkta hasta boğaz fena olmuş akşam götürdüm doktora
Sınıfı hep hastaymış
Hafta sonu dondurma yemişti o da üstüne oldu
Güle güle kullanın inşaAllah@Elif_Eylul filiz abla çok teşekkür ederiiim yaa yumuş yumuş bayıldııım. Sarındıkça aklımıza gelceksin. Hiç böyle yumuş battaniyemiz yoktu
Teşekkür ederim Seda@Bitterçikilata çocuğunada geçmiş olsun.
Havada soğuk tabi.
Sağol inşallahGeçmiş olsun kuzuma çabucak iyileşir inşallah
Sağol canımm inşallahhGüle güle kullanın inşaAllah
@Bitterçikilata, @Elif_Eylul gelmiş sizinkiler öğlen yemek dönüşü güvenlikten alıcam
Güzel günlerde saģlıcakla kullanın insaAllah canım@Elif_Eylul filiz abla çok teşekkür ederiiim yaa yumuş yumuş bayıldııım. Sarındıkça aklımıza gelceksin. Hiç böyle yumuş battaniyemiz yoktu
Aleyküm selam canim nasılsın nasıl gidiyor demicem yiyomuşsun aSelamün aleyküm bacılar inşallah ben geldim ...bugün kızın sınıfı kahvaltıya geldi...az kişiler ama çok yoruldum benim diyette hava cıva oldu verdim gözüne hamurun 5 ayda verdigimi 2 hafta aldım nerdeyse