Oooo bi anasayfada sohbet ediyoruzz hahhaaOooo abla nerelerdesin sen hosgeldin
Oooo bi anasayfada sohbet ediyoruzz hahhaaOooo abla nerelerdesin sen hosgeldin
Aaa görmedim aKaç gündür buradayım
Anammm buraya zor bakiyorum aOooo bi anasayfada sohbet ediyoruzz hahhaa
klasik şu lohusa sürecindeki ailesel olaylarHayırdır inşallah
Önemli bişey değil dimi ?
Buna sevindimÇoook şükür canım iyiyiz iyi gidiyor
Aleykümselam
İyi sen?
Aleyküm selam canım iyiyiz sen?
İdare eder işte olaylarla geldim kv gile taşındık geçici bir süreliğineGünaydın a
Aleyküm selam canim iyiyim sen nasılsın
Geçmiş olsun canımDişçiye gidiyorum
Ayy geçmiş olsun canım1 hafta püre çorba beslenmem gerekiyor
Damaklar dikişli
3 gün konuşma yasak evdekilerde bayram havası
Aleyküm selam. Şükür yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın? Nerelerdesin?Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
Haydaa hayırlısı olsun hakkınızdaİdare eder işte olaylarla geldim kv gile taşındık geçici bir süreliğine
Geçmiş olsun canım
Sdg diye damak operasyonu yapılıyor başka bölgeden başka bölgeye nakil ediliyorGenemi beee
Aaa hayırdır inşallahİdare eder işte olaylarla geldim kv gile taşındık geçici bir süreliğine
Geçmiş olsun canım
Ay geçmiş olsun be bi kurtulamadın
Sağolun canlarAyy geçmiş olsun canım
Aleyküm selam. Şükür yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın? Nerelerdesin?
Haydaa hayırlısı olsun hakkınızda
Uzun hikâye ya eşim yüzünden kirada oturuyorduk biz o güne kadar geçindi sonra yapamıyorum filan demeye başladı iyice kafasına koydu gel babam gile tasinalim diye bende hayır ben gelmiyorum dedim kararım kesindi sonra söz filan verdi babam gil yurtdışına götürecek ya o iş olmazsa biraz birikim yapar yine taşınırız dedi bende sözünü tutmazsan bu evlilik orda biter dedim öyle geldim ondan yoktum bir süreAaa hayırdır inşallah
Sağ ol canım
Kötü olmuş ama inşallah sözünü tutar istediğin olur canımUzun hikâye ya eşim yüzünden kirada oturuyorduk biz o güne kadar geçindi sonra yapamıyorum filan demeye başladı iyice kafasına koydu gel babam gile tasinalim diye bende hayır ben gelmiyorum dedim kararım kesindi sonra söz filan verdi babam gil yurtdışına götürecek ya o iş olmazsa biraz birikim yapar yine taşınırız dedi bende sözünü tutmazsan bu evlilik orda biter dedim öyle geldim ondan yoktum bir süre
Tutmak zorunda annesi babası zor insanlar ben yapamam onlarla bakalım ne olacakKötü olmuş ama inşallah sözünü tutar istediğin olur canım
Çocuklar nasıl?
Aaa ay yavrum çekmediği kalmadıTutmak zorunda annesi babası zor insanlar ben yapamam onlarla bakalım ne olacak
İyiler çocuklar şükür kız farklı okula gidiyor oğlan da mahvoldu artık birşey mi sokuyor birşeyden mi oluyor bilmiyorum hastaneye de götürdük krem losyon filan verdi pek fayda ettiğini sanmıyorum artıyorlar önce kabarıyor sonra su toplamış gibi oluyor kaşıyınca da patlayıp yara oluyor
Geçen çorabı yapıştı Allah'ım çıkarana kadar ne çektim