Elif_Eylul
Daimi Üye
- #78.381
günaydınnnn
Günaydın kızlarGünaydıııınnn
günaydınnnn
Günaydın kızlarGünaydıııınnn
Bnde inşallahBugün evdeyim
Gecmis olsun cnımYan damak dikişlerim haftaya alınacak
Üst damak alındı
Yine püre ve sıvıya devam
ben geçmişte mangodan almıştım geniş kesim onu giyiyorum mecbur ayy #reklamdeğilBenimde üzerime bi kaban atabilirmisiniz bende alcam hamileye uygun baglamalı olsun
Günaydın abla iyiyim ben büyük kızda iyi küçük galiba diş çıkarıcak anamı ağlatıyorGünaydın canim naber bebeler nasil
Günaydın canımGünaydın
Hadi hayırlısınla çıkartsın insallahGünaydın abla iyiyim ben büyük kızda iyi küçük galiba diş çıkarıcak anamı ağlatıyor
Sen nasılsın? Eylül nasıl oldu? Öskürüyordu en son
Geçen kızılcık şerbo’da kapitone mont vardı doganın üstünde h&m (reklamdegil) eski sezonmuş stok yok, ve şaşırdıgım bunlar eski sezon falan giyerlermiydiben geçmişte mangodan almıştım geniş kesim onu giyiyorum mecbur ayy #reklamdeğil
Kücügü ne kadarlık oh masallah iki kızın var ne güzel Allah bağışlasınGünaydın abla iyiyim ben büyük kızda iyi küçük galiba diş çıkarıcak anamı ağlatıyor
Sen nasılsın? Eylül nasıl oldu? Öskürüyordu en son
Yok mu hiç 1. Den kalmaBenimde üzerime bi kaban atabilirmisiniz bende alcam hamileye uygun baglamalı olsun
Ya geçmiş olsun hiçmi etki etmedi ilaçlar ?Hadi hayırlısınla çıkartsın insallah
Ben iyiyim gibi a eylul hâlaa öksürüyor
11 aylık olucak 21 kasımda inşaAllahKücügü ne kadarlık oh masallah iki kızın var ne güzel Allah bağışlasın
Yok ben 1. De ocakta gebe kalmıştım 4 aylık olana kadar yani karnım büyüyene kadar bahar geldi yaz geldi ekimdede dogurdum kaban falan ihtiyacım olmadı, tesettürlüyüm ama ölee şey çokta muhafazakar değilimYok mu hiç 1. Den kalma
Tesettürlü müsün açık mı
oyshoda vardı çok hoşuma gitti dur bulursam atarım #reklamdeğilGeçen kızılcık şerbo’da kapitone mont vardı doganın üstünde h&m (reklamdegil) eski sezonmuş stok yok, ve şaşırdıgım bunlar eski sezon falan giyerlermiydi
Olum dur okadar zengo degilim fas fakirim benoyshoda vardı çok hoşuma gitti dur bulursam atarım #reklamdeğil