Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Urfa gönül Adana istiyordu baharat yasak diye öyle oldu belki 1 içli köftede yemiş olabilirimOoo ne yedin hele de bakim a
Sagol canim
2 gündür çiğniyorum Allahım ne büyük nimet çiğnemek
Urfa gönül Adana istiyordu baharat yasak diye öyle oldu belki 1 içli köftede yemiş olabilirimOoo ne yedin hele de bakim a
Sagol canim
Allah kolaylık versin canımGercekten bugun ayaklar çamur icindeydi
Bende dişlerime tel taktırmıştım damaklı aynı senin gibi yiyip içemiyordumUrfa gönül Adana istiyordu baharat yasak diye öyle oldu belki 1 içli köftede yemiş olabilirim
2 gündür çiğniyorum Allahım ne büyük nimet çiğnemek
O da zor bitti mi tedavinBende dişlerime tel taktırmıştım damaklı aynı senin gibi yiyip içemiyordum
Amin canim sağolasınAllah kolaylık versin canım
Gençkendi ya 22 yaslarımdaykenO da zor bitti mi tedavin
Diş gerçekten zor
Benim kızın kıçını havalandırmaya götürdü babası dışarı bu havada aOğlanı yüzmeye getirdik bekliyoruz
Senin kız = bnm kızBenim kızın kıçını havalandırmaya götürdü babası dışarı bu havada a
Valla simdi geldi aSenin kız = bnm kız
Kız sansür koysanıza şu yazılarınıza siteyi kapatacaklarBenim kızın kıçını havalandırmaya götürdü babası dışarı bu havada a
Gunaydin kızlar
iyidir iyidir senden nabeeerrr. Sabahtan biraz başım döndüü. Yemekten sonra geçti şimdi hafif ağrıyor midem arada yanıyorNaberrrrr hanımlar
Aaa niye tansiyon mu düştü acabaiyidir iyidir senden nabeeerrr. Sabahtan biraz başım döndüü. Yemekten sonra geçti şimdi hafif ağrıyor midem arada yanıyor