Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
40.689
Çok teşekkür ederim :panter:

Çok güzeller botla kabanda çok güzel onuda alıntıladım mesaj kaçmış :tatlim: güle güle kullan güzel günlerde :papatya:

Çok sagol canım yok nerdee gribe döndü benimki :grip:

Hayırlı olsun canım

Tesekkür ederim :kalp:

:kriz: kızlar güzelde işte tutturmaları daha fazla böyle şeylerde :interest:

:D ayy uyanamaaadım uyumadımki hiç gece oglum kustu ögürdü öksürmekten sabahı sabah ettik ayılamadım daha bende gribe döndü hapsırmaktan ölüyorum :grip:
Keyifli bir hafta diliyorum :selam:
hamileyken hastalık geçmiyor ya ben en son 2 hafta çektiim. 3 ay grip olmazsam çok sevincem

Maya.

Daimi Üye
Tepki
40.689
Ayy hic olma daha sen cok dikkat et son aylar çok zor oluyor, valla biyere gideceğinde birine falan geleceginde hastamısınız diye sor :kriz:
evet geçen ctesi yeğenimin arkadası geldi onlara, kız beni geçirirken sarılcaktı dedim hastaysan yaklaşma hahahahahaha artık söylüyorum vallah hiç nezaket yapamıcam haha küçük oldukları için onlar akıl edemiyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.689
evet geçen ctesi yeğenimin arkadası geldi onlara, kız beni geçirirken sarılcaktı dedim hastaysan yaklaşma hahahahahaha artık söylüyorum vallah hiç nezaket yapamıcam haha küçük oldukları için onlar akıl edemiyor
Evet söyle söyle, bende abimler gelcegi zaman soruyorum çocuklar hastaysa gelmeyin diyorum :D
Amaaa ben geçen bebek görmesinde hastalandım abim oglan hastaymış mikrop bakteriii , bebegide hasta etmişler :silakonda:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
89.608
Sapasağlam gelmiş @Elif_Eylul IMG_6267.jpeg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar