Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Doğrudur hiç çekilmiyorlarBenim kız şimdiden girmiş ergenliğe düzende bozuldu tuzu biberi oldu o da
Zor çok zor
Doğrudur hiç çekilmiyorlarBenim kız şimdiden girmiş ergenliğe düzende bozuldu tuzu biberi oldu o da
Gerçekten öyle Allah sakinlik versinDoğrudur hiç çekilmiyorlar
Zor çok zor
Biz daha ergenliğe girmedik çok şükürSizin nasıl geçiyor ergenlik
Artık sınav filan umrumda değil valla aşırı hırçınlaştı
O maşallah oğlan sakin o zmnBiz daha ergenliğe girmedik çok şükür
Usturasi içinde ara ara parlıyor.. inşallah ergenliği kolay atlatiriz...benimki fazla duygusal takıntılıO maşallah oğlan sakin o zmn
Sizin dersler nasıl gidiyor
Bnmkide aşırı rahatUsturasi içinde ara ara parlıyor.. inşallah ergenliği kolay atlatiriz...benimki fazla duygusal takıntılı
Dersleri iyi şükür elinden geleni yapiyo
Ergenlik Zor bir dönem ya hele erkek çocukları el avuca sığmıyorlar erkek kardeşim kırkını geçti bence hala ErgenBnmkide aşırı rahat
Daim olsun
Benim kız şimdiden girmiş ergenliğe düzende bozuldu tuzu biberi oldu o da
Daha yolun çok başindasınız aDoğrudur hiç çekilmiyorlar
Zor çok zor
Bn yarılamadım mıDaha yolun çok başindasınız a
Hangi zaman diliminden bahsediyorsun tam olarak orayı anlamadım@bitter_im yaa bisey sorcam bukadar üye varmış sitede baktımda bunlarin hepsi nasıl kayboldu,malum siteye gittiler bir cogunun biliyorum,gercekten anlamadım çok kisi varmıs
Sağol canım@Elif_Eylul çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
@Bitterçikilata senin kızada ve sanada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Sagol canim Allah razi olsun@Elif_Eylul çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
@Bitterçikilata senin kızada ve sanada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Evet eski üyeleri demistim cok kisi tartısmadan mi gitti breeee aHangi zaman diliminden bahsediyorsun tam olarak orayı anlamadım
Bizim eski üyeleri diyorsan yada sizden önceki diyetçileri falan hepsi tartısmalar sonucu gittiler canım geçinemiyorlar bizim eskilerde bazıları iş çocuklar derken herkesin hayatı birde sosyal medya çıkınca bura unutuluyor bilemedim
Evet modlardı çoğu anlasmazlık oluyordu üyelerle falan polemikler falan derken kendileri küsüp gittilerSagol canim Allah razi olsun
Evet eski üyeleri demistim cok kisi tartısmadan mi gitti breeee a
Anladim canim teşekkürler bilgi içinEvet modlardı çoğu anlasmazlık oluyordu üyelerle falan polemikler falan derken kendileri küsüp gittiler
Geçmiş olsunBnm kız bronşit olmuş
Çarşamba gittiiim Dr dedim hava vereyim mi yok dedi
Şimdi Dr hava antibiyotik verdi
İdrar tahlili verdik
İyi akşamlar ablacım nasılsınGeçmiş olsun
Sağol ablaGeçmiş olsun
AynenDaha yolun çok başindasınız a