Elif_Eylul
Daimi Üye
- #80.141
Ilk hedefine ulaşmış izindeEriyorsa bizi unuttu
Ilk hedefine ulaşmış izindeEriyorsa bizi unuttu
Ne izni yemek izni miIlk hedefine ulaşmış izinde
Hangimiz stres yapmıyoruz aStres çok olunca hoppp çıkıyorum dedimm1 hafta 5 kilo alırım diye
Evet öyle demis yiyim gelirimNe izni yemek izni mi
Yiyemediklerini yiyip geri mi gelecek
E niye demiyorsun bizeHangimiz stres yapmıyoruz a
Hee ben bu ara dikkat ediyorum sanırım a
Valla mıEvet öyle demis yiyim gelirim
Dersem nazar deger aE niye demiyorsun bize
Ama koşturuyorsun onun etkisi varDersem nazar deger a
Yaa benim yemekle sorunum yok ekmek bile aramam,sorunum kahve cikolata yada tatli,kac gündür dogum günleri var biliyosun,dünyayı yedim 1gram artı yok
Aaaa çok iyi MaşAllah tebrikler canım devamı gelir inşAllah@_ÇikiLata, yarın kızı doktora kontrole götürcem eve geç gelirim tartım
Geçen hafta 102.7 di
Ekli dosyayı görüntüle 43907 -1.3 kg olmuş çok sevindim
Herşey yedim demek az az yiyince gidiyor
Sanırım ha haHangimiz stres yapmıyoruz a
Hee ben bu ara dikkat ediyorum sanırım a
Benim wc eskiye döndü yani düzeldi maşallah sabah ac karnina kahve ohhAma koşturuyorsun onun etkisi var
Bnmde bu ara tuvalet sorunum çok 2 günde 1
Falan fistan heeeBen artı çıkarım büyük ihtimalle çünkü bu hafa misafirliğe gittim kaç defa, misafir geldi falan fistan
Bakalım Allah'tan ümidi kesmemek lazımFalan fistan heee
Sanırım aBakalım Allah'tan ümidi kesmemek lazım
SanırsamSanırım a
Sanmam koşturmuşsundur erimiştirBen artı çıkarım büyük ihtimalle çünkü bu hafa misafirliğe gittim kaç defa, misafir geldi falan fistan
Bnde içiyorum ama 1 haftadır 0 yeşillik salataBenim wc eskiye döndü yani düzeldi maşallah sabah ac karnina kahve ohh
İnşallah canım hepimizeAaaa çok iyi MaşAllah tebrikler canım devamı gelir inşAllah
dur bakayımm@Çikocan iyice kayboldu gören varmı
yeşillikleri smoothie yap, benim içim dışım salata oldu bu araBnde içiyorum ama 1 haftadır 0 yeşillik salata
Sert ya yiyemiyorum
Bu haftada dikkat etcem yine katı gıdaya