Elif_Eylul
Daimi Üye
- #80.301
Napayım eylülü kaldircam simdi gene bir maraton başlıcak kahve ictim başım agrımaya başladı gene sağolsun,sobayi yaktım simdi uyuyasım var
Sen napiyon
Napayım eylülü kaldircam simdi gene bir maraton başlıcak kahve ictim başım agrımaya başladı gene sağolsun,sobayi yaktım simdi uyuyasım var
Bnde kızı hazırlıyorumNapayım eylülü kaldircam simdi gene bir maraton başlıcak kahve ictim başım agrımaya başladı gene sağolsun,sobayi yaktım simdi uyuyasım var
Sen napiyon
Kış uykusu önemli a susakBnde kızı hazırlıyorum
İnşallah oğlandan kış uykusundan uyanır okula bırakıp market yapmam lazım pazara da çıkmadım bakam ne etcem
Uyanmıyor yaKış uykusu önemli a susak
Hepsini bir arada yapcan iste a cocugu birak ardindan hepsi gelir zaten
Kız birde uyanır uyanmaz kayfe içme 1 saat sonra içNapayım eylülü kaldircam simdi gene bir maraton başlıcak kahve ictim başım agrımaya başladı gene sağolsun,sobayi yaktım simdi uyuyasım var
Sen napiyon
Aaa olmaz sen nediyosun ben şokKız birde uyanır uyanmaz kayfe içme 1 saat sonra iç
Günaydın çikocan hazretleri aGünaydın
Günaydın çikocan hazretleri a
Günaydın kahvecibaşıGünaydın çikocan hazretleri a
Öff bana kahve demeGünaydın kahvecibaşı
Tamam ZAM diyim o zamanÖff bana kahve deme
Zamı hiç demeTamam ZAM diyim o zaman
Aaa onu deme bunu deme ne diyeyimZamı hiç deme
Kahve aşkımı sonlandırıyorlar sagolsunlarAaa onu deme bunu deme ne diyeyim
Grosstan 27 ye alıyorum yollayam bi koliMehmetefendiye 10tl daha zam Allah sizin napmasin geberesiciler
Hadiyaaa off valla heee ben neden bukadar pahaliya aliyorumGrosstan 27 ye alıyorum yollayam bi koli