Elif_Eylul
Daimi Üye
- #80.601
@bitter_im erkek parfümü alcaktik neden konuyu zıplattin beyaaa sende off
Yapsın işte gider gelirBende tarlama konteyner yapar otururum
Erkekmiydi@bitter_im erkek parfümü alcaktik neden konuyu zıplattin beyaaa sende off
Şutladı hemenErkekmiydi
Bu bizi üzdüŞutladı hemen
Anladım zor vala Allah kolaylık versin he diyordun kahve çayhane bizim ev diye hatırladımHayır camiye okadar birde gelen gidenimiz cok.oluyor masallah
Oo maşallah incir kayınpederdede var iyi kazanıyor te beşiktaşa gider satmaya üşenmezIncir zeytin var canim sebze yetismiyor bizde
sobada koy lazımsa bizde varBende tarlama konteyner yapar otururum
aay gördüm hatta mügü bana özelden yazmış reklam var sitede diye kızları gördünmü konuşmaları diyor dedim kızlar atmaca gidi atraksiyon lazım onlara@bitter_im erkek parfümü alcaktik neden konuyu zıplattin beyaaa sende off
ErkekErkekmiydi
ben sizi anlamıyorumŞutladı hemen
Bu bizi üzdü
Yaaaa zaten kimse yok iki gırgır gecelim yavvv aAnladım zor vala Allah kolaylık versin he diyordun kahve çayhane bizim ev diye hatırladım
Oo maşallah incir kayınpederdede var iyi kazanıyor te beşiktaşa gider satmaya üşenmez
sobada koy lazımsa bizde var
aay gördüm hatta mügü bana özelden yazmış reklam var sitede diye kızları gördünmü konuşmaları diyor dedim kızlar atmaca gidi atraksiyon lazım onlara
Erkek
ben sizi anlamıyorum
tamam bidaya az görmezden gelirimYaaaa zaten kimse yok iki gırgır gecelim yavvv a
Bizim köyde toprak bakımından incir zeytin var,incir firmalar alıyor 20 30firma kim nereye verirse pesin aliyoruz,zeytin satmak biraz zor tüccarlar eskisi gibi almıyor,kendimize kadar domates biber karpuz ekiyoruz baska bisey yetismiyor,eskiden seftalimiz vardi incir para getirirsi var diye herkes söktü incir ektiAnladım zor vala Allah kolaylık versin he diyordun kahve çayhane bizim ev diye hatırladım
Oo maşallah incir kayınpederdede var iyi kazanıyor te beşiktaşa gider satmaya üşenmez
aay gördüm hatta mügü bana özelden yazmış reklam var sitede diye kızları gördünmü konuşmaları diyor dedim kızlar atmaca gidi atraksiyon lazım onlara
Erkek
ben sizi anlamıyorum
Yaa keske biseyler yapabilsek üye gelse,gelende zaten erkek yada reklam,yada siir miir paylasip gidiyor atamam bidaya az görmezden gelirim
Şiir paylaşanda bir daha gelmediYaa keske biseyler yapabilsek üye gelse,gelende zaten erkek yada reklam,yada siir miir paylasip gidiyor a
Aman be gelende hep erkekAnladım zor vala Allah kolaylık versin he diyordun kahve çayhane bizim ev diye hatırladım
Erkek
ben sizi anlamıyorum
AAman be gelende hep erkek
Görende bizi
Kimseyi görmeyen görünce üstüne atlayanlarda sanacak
Evet incir öyleymiş getirisi bayağ varmış kaynanatörüm ev düzdügüne göreBizim köyde toprak bakımından incir zeytin var,incir firmalar alıyor 20 30firma kim nereye verirse pesin aliyoruz,zeytin satmak biraz zor tüccarlar eskisi gibi almıyor,kendimize kadar domates biber karpuz ekiyoruz baska bisey yetismiyor,eskiden seftalimiz vardi incir para getirirsi var diye herkes söktü incir ekti
size ne lazım ben yardımcı olayım erkek üyemiYaa keske biseyler yapabilsek üye gelse,gelende zaten erkek yada reklam,yada siir miir paylasip gidiyor a
O şiir paylaşan kişinin hepsi aynı kişi eskiler şişlendide birini gene acıdım heralde yaşlı biraz şifre mi unutuyor napıyorsaŞiir paylaşanda bir daha gelmedi
@bitter_im eski üye olabilir bi üye daha böyle şiir paylaşıp gidiyor
görünce üstüne atlıyonuz tabi hemen gruplaşıp gırgıra geçiyonuzzAman be gelende hep erkek
Görende bizi
Kimseyi görmeyen görünce üstüne atlayanlarda sanacak
Regl dönemleri tutuyordu. Bi de çok üzülürsem tutmuştu bikaç kere. Bir kere de kusturmuştuSende migren varmıydı
Nazar ettiniz galbime
Nerden anlıyorsun erkek olduğunuuuAnladım zor vala Allah kolaylık versin he diyordun kahve çayhane bizim ev diye hatırladım
Erkek
ben sizi anlamıyorum
Açıp şeyine bakıyorum profil bilgilerineNerden anlıyorsun erkek olduğunuuu