Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Zaten yıllık tiroid ultrasona gidiyorum gitmişken şekeri de dedimneyin farklı çıktı da şeker dedi
Zaten yıllık tiroid ultrasona gidiyorum gitmişken şekeri de dedimneyin farklı çıktı da şeker dedi
kaç çıktı3 aylık yüksek çıkmıştı ya
O gizli olabilirse birde kilo veremiyorum ondanda bakılsın diye
2 gün sonra çıkacak haftaya da ultrason o zmn giderimkaç çıktı
Bu da normal dedi kime neye inanacam bilmiyorumkaç çıktı
3 aylık kaçtı işte, neye göre şeker dediBu da normal dedi kime neye inanacam bilmiyorum
Kız ilk sağlık ocağında verdim ya geçen yazdım ya onda çıktı 5.7 üstü yüksek kabul ediyor dedi asm3 aylık kaçtı işte, neye göre şeker dedi
Şiir okudum örtmenim a@Elif_Eylul gösterin nasıl geçti
Ne güzel ohhhŞiir okudum örtmenim a
Güzeldi valla oynadilar eglendiler
Kardan adamlarıda havada kaptilar aNe güzel ohhh
kzı nerden hatırlıyım ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum sdkfj gebeyim ben gebeKız ilk sağlık ocağında verdim ya geçen yazdım ya onda çıktı 5.7 üstü yüksek kabul ediyor dedi asm
Bnde araştırdım evet o değer üstü yüksekmiş
Bnm 6.2 çıkmıştı
Hemşire bir arkadaş var o dedi bazen gizli şeker olabiliyor takip edilse iyi olur dedi Bnde
Tiroid için gidecektim şekeri de dedim
Birtane daha gezenti geldi a
Ben mi gezentiyim keşke olaydım da adım gezentiye çıksaydıSana çekti senden çok gezenti oldu
Bnde çok unutuyorum ama yazınca hatırladın dimikzı nerden hatırlıyım ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum sdkfj gebeyim ben gebe
6.2 yüksek evet hastane de ver bakalım asm de beklediği için yanlış çıkabilir. Benim asm de 5 çıktı hastane de 15 gün sonra 4.8 çıktı
Dimi Bnde BndeBen mi gezentiyim keşke olaydım da adım gezentiye çıksaydı
ister öyle bi sıkıntı varsa, annem şeker hastası 6 onun ki. Aman dikkat et bol bol yürüBnde çok unutuyorum ama yazınca hatırladın dimi
Tekrar istedi mi Dr bilmim kan verdim ama
İstememiş ünsilün istemiş sadece sonuç yok daha çıkmamış amaister öyle bi sıkıntı varsa, annem şeker hastası 6 onun ki. Aman dikkat et bol bol yürü