Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Eee daha daha nasılsınız
Seccade yapiyorum simdi biraktim derse gectik sen napiyosunEee daha daha nasılsınız
Oo kolay gelsin kızla evcilik oynamaktan bıhtım bıhtımSeccade yapiyorum simdi biraktim derse gectik sen napiyosun
Sagol canim 3tane elimde var yapayımda elime para gecsinOo kolay gelsin kızla evcilik oynamaktan bıhtım bıhtım
Ne güzel valla enazından seni oyalıyordaSagol canim 3tane elimde var yapayımda elime para gecsin
Yolla benimkinle oynasin a
Nebilim valla kaça yapcam 750 1000 dicemNe güzel valla enazından seni oyalıyorda
Kaç pere saccedeler
Ay keşke
Piyasa neyse ona yap canımNebilim valla kaça yapcam 750 1000 dicem
Araştırcam canim gecen seneki fiyatla bu seneki fatklidirPiyasa neyse ona yap canım
El işi olmayan kaçtır kim bilir
E tabi canım habire fiyat değişiyorAraştırcam canim gecen seneki fiyatla bu seneki fatklidir
Biride siyah seccade bakalim ne kadar dicem gözlerim görmüyorki a ben yaşlandimE tabi canım habire fiyat değişiyor
Birde senin ki el emeği
Siyahta çok şık oluyor gümüş veya altınlaBiride siyah seccade bakalim ne kadar dicem gözlerim görmüyorki a ben yaşlandim
Siyaha evet tek renk gümüş yapcam gündüz islicem malesef almazdimda rica ettiSiyahta çok şık oluyor gümüş veya altınla
Çeyizde gösterişli oluyor
Gündüz yap gece hiç görülmez
hee bi bana tatil yokTatil ya azcuk a
Günaydın canım
Sanada yakında tatil olucak bebenle ahee bi bana tatil yok