Şey mi şu hem diğer forumda olup buraya da üye olup oraya değilim diyen mi?GünaydınAyy hatırlayamadım en son raporları temizlemişim
Nazlı Murat mı ne adı
Şey mi şu hem diğer forumda olup buraya da üye olup oraya değilim diyen mi?GünaydınAyy hatırlayamadım en son raporları temizlemişim
Şey mi şu hem diğer forumda olup buraya da üye olup oraya değilim diyen mi?
Nazlı Murat mı ne adı
Yaaa bak cidden merak ettim gerçi tahmin ediyoruz amaKızzz bakayım raporlarabilenmiş size iyce
O kim be, bi ara biz biriyle kavga etmiştik burda ben o sandımŞey mi şu hem diğer forumda olup buraya da üye olup oraya değilim diyen mi?
Nazlı Murat mı ne adı
Tartısını bulup attim ya size hem diger tarafta hem burdaydi,siz benimi arastiriyosunuz dedi,O kim be, bi ara biz biriyle kavga etmiştik burda ben o sandım
Bittonun dedigi kisi mesajlara bakO kim be, bi ara biz biriyle kavga etmiştik burda ben o sandım
O kim aynı kişi değil miO kim be, bi ara biz biriyle kavga etmiştik burda ben o sandım
Dimi o eşimle oğlumla sorunum var demiştiTartısını bulup attim ya size hem diger tarafta hem burdaydi,siz benimi arastiriyosunuz dedi,
Afferim bitto sana buldun aO kim aynı kişi değil mi
Aile sorunlarım var demişti
Sonra filiz abla görmüştü ki başka yerde gayet mutlu mesut anlatıyor o mu
Birde üzülmüştük salak gibi anlatınca
Dimi o eşimle oğlumla sorunum var demişti
Sen bulunca öbür tarafta bambaşka anlatmış filan
Birde salaklığımıza ciddi ciddi üzülüp yorum yaptım püüü bizeAfferim bitto sana buldun a
Ohhh bol keyiflerGünaydın
Bugün sinema günü bizde kahve iccez
Teşekkür ederim canımOhhh bol keyifler
Hep salağız hep aBirde salaklığımıza ciddi ciddi üzülüp yorum yaptım püüü bize![]()
O kim kiz ben neden unuttum aBi tane daha dengesiz vardı güya @bitter_im senü tanıyordu
Ama sen tanımadın
Saydırdı sayfa filan açtı uçtu gitti
Attın mı gız yoksa Bnde gözardı görmüyorum
Sayfasına yazmıştım Bnde adını unuttum yaO kim kiz ben neden unuttum a
Hee tamam anladim sana takmıstı aSayfasına yazmıştım Bnde adını unuttum ya
Kimsin diyince siz hep geleni kaçırıyorsunuz filan dedi
Halbuki bitter ban ban