Afiyet olsun canımElhamdülillah
Anca yemekleri koydum salata yaptim pişsin diye bekliyorum çok açım
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/2764.png)
Afiyet olsun canımElhamdülillah
Anca yemekleri koydum salata yaptim pişsin diye bekliyorum çok açım
Ne yemek yaptın bakimSagol canim bittom![]()
Nereye maşallah çok oturdun evdeYarın bir kapi daha çiktı
Yok detaylı için gittim çok şükür bebecik saglıklı herşeyimiz güzelDr. Ne dedi canım kontrolmüydü
Maşallah poz verdimi Hnm kızYok detaylı için gittim çok şükür bebecik saglıklı herşeyimiz güzel
Çünkü yemeğini kahveni cart curtunu kendin hazırlıyorsun işten çok bölünüyorsun daha çok yoruluyorsun. Bi de misal mutfakta yiyeceğini hazırlarken bakıyorsun makine bitmiş onu yerleştir bilmem neNiye daha zor
Ahh canım vala ekstra ücret yoksa bence hiç idare etme kimseyi bosverÇünkü yemeğini kahveni cart curtunu kendin hazırlıyorsun işten çok bölünüyorsun daha çok yoruluyorsun. Bi de misal mutfakta yiyeceğini hazırlarken bakıyorsun makine bitmiş onu yerleştir bilmem ne
Fırında köfte patatesNe yemek yaptın bakim
Bnmde kız 4 de uyudu hala uyuyorgece kaçta uyur bakalım
Allahım yerim yerimPoz verdi tabisi@Bitterçikilata
Doğru evde olunca mecbur yapıyorsun ne diyim Allah kolaylık versin canımÇünkü yemeğini kahveni cart curtunu kendin hazırlıyorsun işten çok bölünüyorsun daha çok yoruluyorsun. Bi de misal mutfakta yiyeceğini hazırlarken bakıyorsun makine bitmiş onu yerleştir bilmem ne
Allahım yerim yerim
Yaa maşallah maşallah
Afiyet olsun canımFırında köfte patates
Pilav
Mercimek çorbası
Çok sevinçliyim gezmeye giderim artık aHadi gözünüz aydın tatili bitirdinizpazartesi kafa dinlersiniz
Ooo daha ne olsunFırında köfte patates
Pilav
Mercimek çorbası