- #82.061
Hey maşallah anası gibi kilolu olcak aDün merakımdan doktora gittim. Hocam kilo aldı mı diye doktor da diyo 1 hafta da değişmez ki ama büyümüşşşş. 2100 olmuş tospiim 46 cm e yakın boyu olmuş
Hey maşallah anası gibi kilolu olcak aDün merakımdan doktora gittim. Hocam kilo aldı mı diye doktor da diyo 1 hafta da değişmez ki ama büyümüşşşş. 2100 olmuş tospiim 46 cm e yakın boyu olmuş
Maşallah kız büyümüşşş az kaldı hayırlısıyla al kucagına inşallahDün merakımdan doktora gittim. Hocam kilo aldı mı diye doktor da diyo 1 hafta da değişmez ki ama büyümüşşşş. 2100 olmuş tospiim 46 cm e yakın boyu olmuş
Yalancı sancılar çok oluyor bizde kaç kere acile gitmiştik doguruyorum sanıpYok canım 2 gecedir çook hareket etti bi de önceki gece kasılmalarım oldu çok o da uyandırdı. Dün nst ye falan girdim 1 tane sancım çıktı 85-90 lardaydı
Hee yok ben alıştım hiç gitmedim maşallah tecrübeli gibi oldumYalancı sancılar çok oluyor bizde kaç kere acile gitmiştik doguruyorum sanıp
görürüm seni 37. Haftadan sonra o tecrübeleriniHee yok ben alıştım hiç gitmedim maşallah tecrübeli gibi oldum
Bnm oğlanda 5-6 aylıktım serum filan taktılarda durdurdularYalancı sancılar çok oluyor bizde kaç kere acile gitmiştik doguruyorum sanıp
Tabi tabi sonra kaçakçılık şubede buluyorsun kendinikız ögle oluyormu
Son ay hızlı büyüme oluyor maşallah Ege’yeDün merakımdan doktora gittim. Hocam kilo aldı mı diye doktor da diyo 1 hafta da değişmez ki ama büyümüşşşş. 2100 olmuş tospiim 46 cm e yakın boyu olmuş
Yaa evet Allah vaktinde kavuştursun bebeğine önceside çok zorBnm oğlanda 5-6 aylıktım serum filan taktılarda durdurdular
hahTabi tabi sonra kaçakçılık şubede buluyorsun kendini
Amin canımYaa evet Allah vaktinde kavuştursun bebeğine önceside çok zor
Yaani hareket ettiginde falan değişik oluyor can tasıyorsun içinde büyüyor sonra doguruyorsun yine senden besleniyor gerçekten çok değişik duygularAmin canım
Gebelik hem güzel hem zor
Evet Allah’ın çok güzel bir lutfüYaani hareket ettiginde falan değişik oluyor can tasıyorsun içinde büyüyor sonra doguruyorsun yine senden besleniyor gerçekten çok değişik duygular
Yaa gerçekten öyleEvet Allah’ın çok güzel bir lutfü
İşte kendinden çok canı düşünüyorsun
Orası neresi acepKar yağıyor burda
He tabii csnım o zamandan sonra sorun yok gelebilirgörürüm seni 37. Haftadan sonra o tecrübelerini
Ya şu an tam haftasıyla uyumluSon ay hızlı büyüme oluyor maşallah Ege’ye
İyilik canım sen naparsınHayırlı akşamlar kızlar naparsınız
Konya'nın köyü canımOrası neresi acep
İyi akşamlar