- #82.141
Aslında çamaşırlardan bahsediyoruz yasaksa söyle bari ona göre bippp diye geçelimYaaaa siz niye böylesinizzzzz
Aslında çamaşırlardan bahsediyoruz yasaksa söyle bari ona göre bippp diye geçelimYaaaa siz niye böylesinizzzzz
Bu aplamız sapukkkYaaaa siz niye böylesinizzzzz
Dimi doğalımızAslında çamaşırlardan bahsediyoruz yasaksa söyle bari ona göre bippp diye geçelim
Yasak degilde sonra erkek üyeler geliyorAslında çamaşırlardan bahsediyoruz yasaksa söyle bari ona göre bippp diye geçelim
O bende de sapık bakmasende uyuyorsun ama
Bana don al diyor Bnde lastikli mi dedim o dedi T… bak klavyem bile yazmadısende uyuyorsun ama
Ondan benim donum delik hepsini ziyaretçiler yemis aDonun yüzünden ziyaretçi geldi
Yalanmı hep +18deydin aHeee tabi tabi![]()
Yok ben a
Bn mi o sürtüşüp gebemiyim diyenlerdeydım beYalanmı hep +18deydin a
Bnmde delik valla çekmecemi bi elicem giyecek kalmayacakOndan benim donum delik hepsini ziyaretçiler yemis a
Kendini nasıl biliyor varyaYok ben a
Sende sürtüne sürtüne buraya geldin aBn mi o sürtüşüp gebemiyim diyenlerdeydım be
Hello gebiş
Çalıştım yetmedi annem geldi onu da çalıştırdımHellolardan merhaba çalışkan hatuun
Anammm bizden geçti inşallah 3-5 ay sonraYenilebilen varmıl ondan alayım sana
Sorumu bu da bittoooo tabiki emojileri bile t*şaklarını sallayan emojilerden aplamızın
Sorumu bu da bittoooo tabiki emojileri bile t*şaklarını sallayan emojilerden aplamızın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()