Genitalde kullanmadım canım her yeri yapıyorum sıra oraya gelmediGeçen bi yerde okudum onu mantıksız geldi
Genital için azalma ya da bitme oldu mu canım
Yüze kullandın mı bıyık için
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
![haha haha haha](/forum/styles/default/xenforo/smilies/hareketli/10.gif)
Evet yüzümü de yapıyorum
Genitalde kullanmadım canım her yeri yapıyorum sıra oraya gelmediGeçen bi yerde okudum onu mantıksız geldi
Delüüü asıl oraya gerekliGenitalde kullanmadım canım her yeri yapıyorum sıra oraya gelmedi![]()
ama başlarım bir ara inşAllah
Evet yüzümü de yapıyorum
Robx diye markada varYaani suan gebe oldugum icin çok zorlanıyorum en azından uyutup bi kaç ay rahata ermek istiyorumlumea 1,5 yıl uyutma garwntisi veriyor aslında
bilemiyorum oda kaç seans sonrası öyle?
Reklamdegil
Kız ben internetten baktım mani degil diyor aaaGebelik emzirme dönemi zaten olmuyor
Sonra yapman gerek
Yaaa ama söyledigin markada böyle digerleri nasıl acaba yaaa onlardan kullanan yokmu o suan çok pahalıEvet canım doğru öyle benim çevremde ki herkeste kullanıyor benden önce başlayanların tüyleri yok denecek kadar az
Ama çok iyiymiş yaa evet onunda yorumları harikaEvet canım doğru öyle benim çevremde ki herkeste kullanıyor benden önce başlayanların tüyleri yok denecek kadar az
Bende asıl genital ve tüz icin istiyorum açıkcasıGeçen bi yerde okudum onu mantıksız geldi
onada bakayımRobx diye markada var
Aa olur mu gidilmiyor biliyorum doktoruna sorKız ben internetten baktım mani degil diyor aaa
Kız bu ama diger lazerler gibi degil bilmiyorum emzirirken falanda baktım hatta ala alaAa olur mu gidilmiyor biliyorum doktoruna sor
Öyle olsa ağdaya değil lazere giderler
İşte deliyim ne olacakDelüüü asıl oraya gerekli
Ha
aynı işlemi yapıyor ama sonuçtaKız bu ama diger lazerler gibi degil bilmiyorum emzirirken falanda baktım hatta ala ala
Şimdiye bitmiştiİşte deliyim ne olacak![]()
Yok canım hepsi dediğim marka taksitli de olur herhalde ya bilmiyorum da tamYaaa ama söyledigin markada böyle digerleri nasıl acaba yaaa onlardan kullanan yokmu o suan çok pahalı
Seninkinin modeli neSus bitto ya yarama tuz basma![]()
Philips lumea canımSeninkinin modeli ne
Bu atış bitmiyor dimi
SüperPhilips lumea canım
Yani 10 yıla kadar falan gidiyormuş atışlar
Biterse de başlıkları satılıyor
Evettt
Eline sağlık canımBanyoları dip bucak yıkadım parlattım
Nevresimleri attım makineye
Gün boyu Dr dişçi okul derken 5 de girdim eve
Makarna yapıyom çocuklara hiç bıkmıyorlar ya