Evvet sendemi izliyonTeşekkür ederim canım
Uzak sehirdemi a
Evvet sendemi izliyonTeşekkür ederim canım
Uzak sehirdemi a
Yani sorman hata örtmenEvvet sendemi izliyon
Bende internetten izliyorum ertesi gün harika bı dizi izlemeyen varsa tavsiye ederimYani sorman hata örtmen
Bende iste o geliyor bu geliyor derken kaçırınca ertesi gün izliyorumBende internetten izliyorum ertesi gün harika bı dizi izlemeyen varsa tavsiye ederim
Anam sendede Tayyip'in yoğunluğu var bı o evde durmayan bide senBende iste o geliyor bu geliyor derken kaçırınca ertesi gün izliyorum
Allah seni napmasınAnam sendede Tayyip'in yoğunluğu var bı o evde durmayan bide sen
Çok güzel abla eline emeğine sağlıkRunner geometri şekline gecildi,elimde isler çogaldi amannn vallaEkli dosyayı görüntüle 44272
Kırmızi yandıysa demek aAnca gelebildim![]()
Çok güzel abla eline emeğine sağlık
Bana klasik doğu dizisi geldi parça parça izledim bi kaç kereBende internetten izliyorum ertesi gün harika bı dizi izlemeyen varsa tavsiye ederim
Siyahta renkli bitince foto at bakayımRunner geometri şekline gecildi,elimde isler çogaldi amannn vallaEkli dosyayı görüntüle 44272
Gold gümüs yaptim canım kremde yaptım sadece gri üstüne kaldi,simdiki gencler genelde siyah şeyler aliyorlar gerci kullanmıcaklar bile yapıyoruz isteSiyahta renkli bitince foto at bakayım
Bnde Gold gümüş daha çok seviyorum siyahta![]()
Ama işçilik süper eline emeğine sağlık
Kullanan güzel günlerde kullansın
Bunlari istemiyorlar a
Evet ya çok şimdi öyle yapılıyormuşBunlari istemiyorlar a
Karacanın kahve fincanina gore misal söyle istiyorlarEkli dosyayı görüntüle 44275
Bunlari istemiyorlar a
Karacanın kahve fincanina gore misal söyle istiyorlarEkli dosyayı görüntüle 44275