He benimde bilgim yok yorumlarda yalan degilse çok memnun kaldıkları yazıyordu aklıma geldi ama krem gibi bişe değil kız giyilen bişe şapka gibiBi o tarz soğuk jeller kullandım migren için çok etki görmedim
Aa niyeBnm yok
He benimde bilgim yok yorumlarda yalan degilse çok memnun kaldıkları yazıyordu aklıma geldi ama krem gibi bişe değil kız giyilen bişe şapka gibiBi o tarz soğuk jeller kullandım migren için çok etki görmedim
Aa niyeBnm yok
Şimdi şöyle babası ona bakarken sildim.Gece oglan uyanmıyormu canım
Bnm alın bölgesine konuluyorduHe benimde bilgim yok yorumlarda yalan degilse çok memnun kaldıkları yazıyordu aklıma geldi ama krem gibi bişe değil kız giyilen bişe şapka gibi
Aa niye
Kız onu demiyor gece uyanıyor mu uyanmıyor mu onu diyorŞimdi şöyle babası ona bakarken sildim.
Saat 10 gibi akşam.
Gece 12 de uyudu oğlum.
Allah kolaylık versin cidden baş ağrısı diş agırıs çok fena gecmis olsun tekrarBnm alın bölgesine konuluyordu
Zaten gaz bandı takıp yatıyorum tutunca
Kullanmıyorum canım sosyal medya sadece watsap
Gecemi yapmıssın temizligiŞimdi şöyle babası ona bakarken sildim.
Saat 10 gibi akşam.
Gece 12 de uyudu oğlum.
Yav isde neyi anlıyorsa sabah yapmamismi temizligiKız onu demiyor gece uyanıyor mu uyanmıyor mu onu diyor
Yok canım kendim hiç açmadımAllah kolaylık versin cidden baş ağrısı diş agırıs çok fena gecmis olsun tekrar
Hee esin mi izin vermiyor
Meraklı seniYav isde neyi anlıyorsa sabah yapmamismi temizligisabah 8de oglan uyandı deyince gece aralıksızmı uyuyorkine meramımı gideremedimde
sormuyorum bise
En son 1 kasım da grip olmuşum. Şimdi de üşüttüm işteGünaydın geçmiş olsunnn ayy hepiniz dökülüyonuzzz kız nerden kaptın şifayııı son zamanlar hapşırsan çocuk cıkıcak gibi olur ayy Allah yardımcın olsun
Yok canım o sağlaam, pazar ptesi birazcık fazla dışarı çıktım da çokta soğuktu. He üşüdümEşin getirmiştir
Sorma sorma bizede tatil miYarin Bursada da tatilmis okullar sanki diz boyu kar var
Bursa öyle bence siz tatil yaptiniz biz yapalim aSorma sorma bizede tatil mi
Bize olmasın inşallahBursa öyle bence siz tatil yaptiniz biz yapalim a
YAndin aBnm kız bn yemek yaparken uyumuş halıda gece ne yapcaz bakalım
Gece bi sefer kalkıyo gece yarısıKız onu demiyor gece uyanıyor mu uyanmıyor mu onu diyor
Onu sordu bitterGece bi sefer kalkıyo gece yarısı