Elif_Eylul
Daimi Üye
- #83.101
Gitti sabah 8.45 zor kalkiyor zor gidiyorGünaydın gittimi bebeleriniz okula
Gitti sabah 8.45 zor kalkiyor zor gidiyorGünaydın gittimi bebeleriniz okula
Bütün ciceklerim donmuş attıyorum çoğunu,eksi 10du aksamBurası çok soğuk...acayip rüzgar var
Yok artikBütün ciceklerim donmuş attıyorum çoğunu,eksi 10du aksam
Evet malesef gözümle baktigim çoğu gitmisYok artik
Yaaa poşet geçirseydin keşkeBütün ciceklerim donmuş attıyorum çoğunu,eksi 10du aksam
Kaktüsler duruyor,sukulentler donmuş bütün valla birden eksi 10 11 lere düstü burdaYaaa poşet geçirseydin keşke
Bn kaktüsüm var cam kenarında geçirdim öyle donmuyor
Gözünüz aydınGitti sabah 8.45 zor kalkiyor zor gidiyor
Amaan yazık kızz tühh üzücüKaktüsler duruyor,sukulentler donmuş bütün valla birden eksi 10 11 lere düstü burda
Ayy valla matematik okadar zorki ayt tyt sorusu gibi 1.ci sınıftan soğutcaklar cocuklariGözünüz aydınolsun gidiyor gene
Bizim zamanımızda abc vardıAyy valla matematik okadar zorki ayt tyt sorusu gibi 1.ci sınıftan soğutcaklar cocuklari
1+1 öpte başina koy aBizim zamanımızda abc vardı![]()
1+1 vardı
simdikiler sapıtmıslar cocuklardan herşey bekliyorlar
1+1 öpte başina koy a
Zaten bu gidişle kimse okumucak gibi görünüyorbize sıra gelene kadar kimbilir neler değişir artkk
Okunacak gibi degil sistemZaten bu gidişle kimse okumucak gibi görünüyor
Müfredat nasıl bir sekilde işliyor anlamiş degilim,ben gecen eylülün öğretmenine yazdım yani bu cocuk yeni toplama islemine başlamış bu soruyu nasıl çözerler,kıyidaki 5 ördek dereye girdi deredeki 3ördekte kıyiýa çıktı derede kac ördek var aOkunacak gibi degil sistem
Müfredat nasıl bir sekilde işliyor anlamiş degilim,ben gecen eylülün öğretmenine yazdım yani bu cocuk yeni toplama islemine başlamış bu soruyu nasıl çözeler,kıyidaki 5 ördek dereye girdi deredeki 3ördekte kıyiýa çıktı derede kac ördek var a
Ögretmene dedim ördekler ve ben kafayi sıyirdık rahatlayın a
Pardon cahilliğime ver a
Estağfrullah dizinin adıPardon cahilliğime ver a