Elif_Eylul
Daimi Üye
- #84.021
Umut paşa hazretleri napıyor aiyiyim teşekkürler.
evet allah kabul etsin.

Umut paşa hazretleri napıyor aiyiyim teşekkürler.
evet allah kabul etsin.
Babası kucağında dolaştırtıyor.Umut paşa hazretleri napıyor a
Ne guzel he bebek olmak varmis aBabası kucağında dolaştırtıyor.
Evin içinde.
Bende iyiyim iste napayim,anca gittik gene carsiya bugün 23nisan icin geldik topla yemek yap derkenİyiyim abla sen ne yapıyorsun
İğneye gitcem
Öyle vallaNe guzel he bebek olmak varmis a
Daha devam ediyor demekİyiyim abla sen ne yapıyorsun
İğneye gitcem
Hem bayram hem 23 Nisan iyi koşturmaBende iyiyim iste napayim,anca gittik gene carsiya bugün 23nisan icin geldik topla yemek yap derken
Simdi yarim islerimi toparliyorum
Iyi oldunmu bari azda olsa
Ooo daha 7 tane var biter miDaha devam ediyor demek
o halde sen haftayada tutamazsın oruçOoo daha 7 tane var biter mi
Sen nasıl oldun igneler iyi geldimi toparlandın mı biraz canım?Neden özel değilmiydi
Pozisyon mu olmadı yoksa
Mesneviden ders aldimmmkendi kendime döneyim bari
Tempo basladı desene bayram temizlikleri tatlılar dolmalarBende iyiyim iste napayim,anca gittik gene carsiya bugün 23nisan icin geldik topla yemek yap derken
Simdi yarim islerimi toparliyorum
Iyi oldunmu bari azda olsa
Sorma valla bende hafta sonu baslicam kismetse aTempo basladı desene bayram temizlikleri tatlılar dolmalar
Bende bugün doktordan geç geldik basım çok ağrıdı oglanla uyuduk temizligi yarın yapacağım nevresimler falan degişcek, yapabildigim kadar dinlene dinlene artıkSorma valla bende hafta sonu baslicam kismetse a
Ek gıdaya geçtiniz mi?ben ve eşim bir sonra ki ramazanda inşallah tutmaya niyetliyiz.
ben bu dönem emzirdiğim için tutmadım.
Eşimde ilk iki hafta tuttu.
Sonra markette işler yoğun olunca bazen full tüm gün çalıştığı günler oldu geri ara verdi.
Aman dikkat et canim valla,bisey olmasin temizligi bosver bayram gelmis neyimeBende bugün doktordan geç geldik basım çok ağrıdı oglanla uyuduk temizligi yarın yapacağım nevresimler falan degişcek, yapabildigim kadar dinlene dinlene artık
Yok ya haftalık normal temizligi sil süpğr ee oglan yerlerde oynuyor canımAman dikkat et canim valla,bisey olmasin temizligi bosver bayram gelmis neyime