Antepliseda
Daimi Üye
Baklava yapabilirsem bakalim
Sarma tatli bizde olan seyler
Bizde kurabiye türü
Genelde olmakta. sarma dolma zaten iftar günlerinde yapılıyor.
Baklava yapabilirsem bakalim
Sarma tatli bizde olan seyler
Bi gözüm tabi onda olurHele emeklesin a
Sarma bizim bayramlara özgü bisey aBizde kurabiye türü
Genelde olmakta. sarma dolma zaten iftar günlerinde yapılıyor.
İnsaAllah sakin bir bebe olurda sende rahat edersinBi gözüm tabi onda olur
Ben hiç biriyle ugraşmıyorum kimse gelmiyor kuzen cocuklarıda gelirse zaten kahve pasta tarzı geçiştiririmSarma bizim bayramlara özgü bisey a
Baklavayla birlikte konur gelenlere
Daha ne kadar sakin olsun maşallahı var bebenin kuduruk bişe olsa sedadan haber alamazdıkİnsaAllah sakin bir bebe olurda sende rahat edersin
İyiyim çok şükür 3 tane kaldı bugün niyetlendim regl olcam bakalım dedim günde 1 vurdurayım@Bitterçikilata sen nasılsın bitti mi ignelerin
Geçmiş olsun Allah tekrarlatmasın canım kızada acil şifalar diliyorum kısır bi döngü oluyor buda böyle bi bulaştınmı gerçektenİyiyim çok şükür 3 tane kaldı bugün niyetlendim regl olcam bakalım dedim günde 1 vurdurayım
Kıza geçmiş o çok kötüydü
Amin canım sağolasınGeçmiş olsun Allah tekrarlatmasın canım kızada acil şifalar diliyorum kısır bi döngü oluyor buda böyle bi bulaştınmı gerçektenbayram üstü kötü olmuş..
6gun var benimAyın yarısı borç oldu beya![]()
4 baştan 7 gün hastaydım e şimdi yine adet oldum bayrama biter aheyyy6gun var benim
Bu ay muafsın hadi iyisin a4 baştan 7 gün hastaydım e şimdi yine adet oldum bayrama biter aheyyy
Olmasaydım iyiydi ne güzel az olur diye sevinirken başıma gelenBu ay muafsın hadi iyisin a