Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hayırlı cumalar 

Sağolasınkolay gelsin
Bizde göbek bağı düşünce yıkadık.
Bana da düşünce yıkanacak dedi
Oğlanda hatırlamıyorum ama
Benimde annem sürekli yikadi valla ne mikrop kapti ne biseyBen ertesi gün eve gelir gelmez yıkadım ve 40 gün 40 cıkana kadar yıkadımAvrupadada böyle ablama daniştim yıkayınca bebegim daha çabuk büyüdü serpildi cin gibiydi
Ayy dün bursayada uğradık kebap yemeden gidemezdikBenimde annem sürekli yikadi valla ne mikrop kapti ne bisey
Ben hayret ediyorum bebegi 40 gün yıkamayanı gördümBenimde annem sürekli yikadi valla ne mikrop kapti ne bisey
Kiz geleydin ya kahveye aAyy dün bursayada uğradık kebap yemeden gidemezdik
Cocuk yıkandıkça rahatlar ve büyür,biz göbegini örtmüstuk ters cevirip yikadik 3günde bir aBen hayret ediyorum bebegi 40 gün yıkamayanı gördüm
Çok güzel bende görmüştüm bi türbeye gitmiştik orada vardı ayakkabısı ve sarııgıda vardı orda çok degişik anlar duygular yaşanıyor.Dün sakal-ı şerif geldi ben ilk defa gördüm
Mustafakemal paşa diye bir yerde oksijen vardı tesis orada yedikKiz geleydin ya kahveye a
Afiyet olsun canim nerde yediniz
Ooo bize 1.bucuk saat falan MustafakemalpaşaMustafakemal paşa diye bir yerde oksijen vardı tesis orada yedikyaaa tırla bir girerdikki senin eve kadar
Bizde öyle üstünden cıkar zıbınla örtüp kolda ters yıkıyorsun en son önüne hızlıca su döküp 2 dk hemen kurulaCocuk yıkandıkça rahatlar ve büyür,biz göbegini örtmüstuk ters cevirip yikadik 3günde bir a
Cok uzakmis ben bilmiyorum ama çok güzeldiOoo bize 1.bucuj saat falan Mustafakemalpaşa
Sanki kiri pasımi varda keselicen kız aBizde öyle üstünden cıkar zıbınla örtüp kolda ters yıkıyorsun en son önüne hızlıca su döküp 2 dk hemen kurulayani kese falan zaten kullanmadım 3 güne bir elimle köpükledim cok az oda her duşta köpük yapmadım
Yok ondan degil kimisi bebek yıkama deyince büyük insan gibi yıkanmasından bahsediliyor sanıyorSanki kiri pasımi varda keselicen kız a