Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
95.134
O uyurken ev işidir yemektir vs yapıyoruö uykum olmuyor. Gece de çok güzel uyumuşuz memeye bile 2 kere kalktık ya ben de uyumuşum üzüldüm
Mümkünse bolca dinlen dinlendikçe süt üretimi artıyor çok yorma kendini 40 çıkana kadar idare et sonra düzene girer

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.049
Ay çok iyi geldi ağlamak haha ya bebişin bakımında zorlanmıyorum şükür. Sanırım gündüzleri tek olmak biraz zorladı alıştım birilerinin olmasına. Bugün şansa kuzenim geldi daha rahattım @Bitterçikilata istifa etmiş geldi haha

Doğal yollarımızz :nazar

Yaaa mama ve su koyyyy :huhuu:
Merak etme daha çok ağlicaksın çok iyi gelicek hahahaha ayy tv aç bolca ses olsun evde dikkatinde dagilir hem sessiz ev hepten basar yoksa :) ohh iyi etmiş kuzeninde yalniz bırakmamis ❤️

Kız ne maması yenidogan kedi mama yiyemez sulu süt içebilir ama daha gözleri açık degil çok küçükler annesi var emsin banane haha kedim çiftlikte ilk dogumunu prematüre yapmıştı 2 tane canlı kalmişti şırıngayla besliyordum bakmadı bebelere 2. Gün baktım kediler yok kargamı kaptı bilmiyorum haha
Ay o kadar oldun mu ya maşallah ❤️
Eveet büyüyoruz :hamis:
O uyurken ev işidir yemektir vs yapıyoruö uykum olmuyor. Gece de çok güzel uyumuşuz memeye bile 2 kere kalktık ya ben de uyumuşum üzüldüm

:D analık vicdan azapları loading canım hahahaha üzülme koz bişeycik olmaz haha

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.656
Mümkünse bolca dinlen dinlendikçe süt üretimi artıyor çok yorma kendini 40 çıkana kadar idare et sonra düzene girer
Gece 6saat 20 dk uyumuşum haha hiç uykum yok vallah. Normalde de zaten 6-7-8 saat uyuyordum
Merak etme daha çok ağlicaksın çok iyi gelicek hahahaha ayy tv aç bolca ses olsun evde dikkatinde dagilir hem sessiz ev hepten basar yoksa :) ohh iyi etmiş kuzeninde yalniz bırakmamis ❤️

Kız ne maması yenidogan kedi mama yiyemez sulu süt içebilir ama daha gözleri açık degil çok küçükler annesi var emsin banane haha kedim çiftlikte ilk dogumunu prematüre yapmıştı 2 tane canlı kalmişti şırıngayla besliyordum bakmadı bebelere 2. Gün baktım kediler yok kargamı kaptı bilmiyorum haha

Eveet büyüyoruz :hamis:

:D analık vicdan azapları loading canım hahahaha üzülme koz bişeycik olmaz haha
Ay yok çok şükür bugün iyiyim ya modum falan yerinde haha

Anasına ver kızzzz sütü olsuun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.049
Gece 6saat 20 dk uyumuşum haha hiç uykum yok vallah. Normalde de zaten 6-7-8 saat uyuyordum

Ay yok çok şükür bugün iyiyim ya modum falan yerinde haha

Anasına ver kızzzz sütü olsuun
Neeg 6 saat mi ben o zamanlar 2 saat uykuya halıda bile razıydım hahahaha çok gıpte ediyorum azimli olcam bende bu sefer hahahaha kahvemi sıcak içicem :krizz:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar