Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Eee morluklar daha çok ağrırBen yatamiyorum götüme biseyler batiyor a
Eee morluklar daha çok ağrırBen yatamiyorum götüme biseyler batiyor a
Fırsat varken yatSorma hastalığı daha yeni üstümden attım desem
Habire yatmak istiyordum
18 nisan nasipse dr kontrolüm varNe zmn doğum kısmetse
Ben yatamiyorum götüme biseyler batiyor a
Ama en azından bedenen hafiflicem dogsunde büyüsünDoguruncada bir dert valla bak a
Yine yatarım oğlan işe babasının yanına kızda yazında devam edecekFırsat varken yatokullar kapanınca yatamazsın
Oo iyiymiş çok boşta kalıyorsun sen bebiş yap bitane hiç hastalık kalmaz update olursunYine yatarım oğlan işe babasının yanına kızda yazında devam edecek
Yok canım almayayımOo iyiymiş çok boşta kalıyorsun sen bebiş yap bitane hiç hastalık kalmaz update olursun
Beni 39+1 de aldııı18 nisan nasipse dr kontrolüm var
Benim takvime göre 25 mayis gösteriyor 38. Hafta bişeyden bişey çıkmazsao haftası alir heralde bilemiyorum bekletmez ama sezeryende
22 günlük oldukkk yıkıyoruzz tabiiii. Bugün sağlık ocağına gittik. 4 kilo olmuşuz kadın şaşırdı mama mı veriyorsun dediAma en azından bedenen hafiflicem dogsunde büyüsünbak mayanınki bile kaç günlük oldu
Bebisi yıkadınızmı kız? @Maya.
Maşallah diyip Toto’nu çimdikleseydin Ay onlarda acayip yeni doğan bebek tabi kilo alacak sanki 15 kilo olmuş gibi abartıyorlarBeni 39+1 de aldııı
22 günlük oldukkk yıkıyoruzz tabiiii. Bugün sağlık ocağına gittik. 4 kilo olmuşuz kadın şaşırdı mama mı veriyorsun dedi
İlk bebeyi geç alıyorlar 2. Yi 38de alıyorlarBeni 39+1 de aldııı
22 günlük oldukkk yıkıyoruzz tabiiii. Bugün sağlık ocağına gittik. 4 kilo olmuşuz kadın şaşırdı mama mı veriyorsun dedi
Yok canım almayayımrahata ermek istiyorum
Senin ilk dogumdu ya ondan öyle olmuştur ikimcide zaten belli olduğu için 38de alıyorlar canımBeni 39+1 de aldııı
Evet ben dr sordumda 38de alırız dedi devlettekiİlk bebeyi geç alıyorlar 2. Yi 38de alıyorlar
Gerçi Bnmki 38+5 demişti 38+3 oldu
He çoook severimkız yap bişe olmaz çok seversin
Kız yaptım yaaaSen seviyorsun sen yap![]()
3 yakışır peş peşe büyürlerKız yaptım yaaaama baska istemem