Elif_Eylul
Daimi Üye
- #84.961
Gunaydin 

Maşallah canım bizide götür dogum gününe, biz şehirde yaşıyoruz bu kadar atraksiyonumuz yok sen maşallah Allahtan köydesinKardesimin ortanca kızı geldi gecen hafta ablası gelmisti
Aksam oynadilar güldüler yattilar sonunda a
Bu aksam doğum günü var oraya götürcem ikisinide eğlensinler
Oo iyiymiş Eylül hanım eğleniyordurKardesimin ortanca kızı geldi gecen hafta ablası gelmisti
Aksam oynadilar güldüler yattilar sonunda a
Bu aksam doğum günü var oraya götürcem ikisinide eğlensinler
Meyveyle değil de sebzeyle başlayın diyolarrrDün umuta elma havuç rendeleyip suyundan
Üç dört kaşık çay kaşığı ile verdim.
Hoşuna gitti
Sebzeylede degilde yogurt yumurtayla 3 gün kuralı oluyor canımMeyveyle değil de sebzeyle başlayın diyolarrr
Püü deliksiz mii hic uyanmadanmıtünaydııınn. 10 buçuğa kadar uyumuşuzzz
GünaydınGünaydın
Aaa bilmiyordum bunuSebzeylede degilde yogurt yumurtayla 3 gün kuralı oluyor canımalerjenlik testi
Yok kız deliksiz olur mu. 2-3 saatte bir emziriyorum altını falan alıyorum. Sabah 1 saat oynaşma saati. Sonra saat başı emme derken toplayınca 7 saat uyumuşuzPüü deliksiz mii hic uyanmadanmı
Evet canım mesela benim oglumun yumurtaya alerjisi olmuştu 1. Yaş sonra tekrar denedik.Aaa bilmiyordum bunu
Yok kız deliksiz olur mu. 2-3 saatte bir emziriyorum altını falan alıyorum. Sabah 1 saat oynaşma saati. Sonra saat başı emme derken toplayınca 7 saat uyumuşuzgece 12 den sabah 10 bucuğa kadar işte
Eee gelin valla villaya gitcez aMaşallah canım bizide götür dogum gününe, biz şehirde yaşıyoruz bu kadar atraksiyonumuz yok sen maşallah Allahtan köydesin
Gecen haftaki büyüktü diye kafalar uymadi aOo iyiymiş Eylül hanım eğleniyordur
Ayşe abla napıyor ses seda yok hiç
Öyle denedim.Meyveyle değil de sebzeyle başlayın diyolarrr
Ben hamileyken bile 6 saat anca uyuyabiliyordımEvet canım mesela benim oglumun yumurtaya alerjisi olmuştu 1. Yaş sonra tekrar denedik.
3 gün yogurt veriyorsun bebegin cildinde vs bi alerjik reaksiyon oluyormu gözlemliyorsun.
3 gün yumurta veriyorsun gibi öyle başlanıyoryinede çocuk doktoruna danışmadan hiç bişey verilmemeli diye düşünüyorum
Kızz 7 saat uyusam günlük takla atarımgözüme yara bandı yapıştırıp kürdan takıp duruyordum kör olacam diye korkuyordum uykusuzluktan gözlerim pörtlemiş yanmasından gözlerim yeşerirdi