Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.658
Kardesimin ortanca kızı geldi gecen hafta ablası gelmisti
Aksam oynadilar güldüler yattilar sonunda ahaha
Bu aksam doğum günü var oraya götürcem ikisinide eğlensinler
Maşallah canım bizide götür dogum gününe, biz şehirde yaşıyoruz bu kadar atraksiyonumuz yok sen maşallah Allahtan köydesin hahahaha

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.768

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
63.658
Aaa bilmiyordum bunu

Yok kız deliksiz olur mu. 2-3 saatte bir emziriyorum altını falan alıyorum. Sabah 1 saat oynaşma saati. Sonra saat başı emme derken toplayınca 7 saat uyumuşuz haha gece 12 den sabah 10 bucuğa kadar işte haha
Evet canım mesela benim oglumun yumurtaya alerjisi olmuştu 1. Yaş sonra tekrar denedik.
3 gün yogurt veriyorsun bebegin cildinde vs bi alerjik reaksiyon oluyormu gözlemliyorsun.
3 gün yumurta veriyorsun gibi öyle başlanıyor :tatlim: yinede çocuk doktoruna danışmadan hiç bişey verilmemeli diye düşünüyorum :)

Kızz 7 saat uyusam günlük takla atarım hahahaha gözüme yara bandı yapıştırıp kürdan takıp duruyordum kör olacam diye korkuyordum uykusuzluktan gözlerim pörtlemiş yanmasından gözlerim yeşerirdi hahahaha

Maya.

Daimi Üye
Tepki
42.768
Evet canım mesela benim oglumun yumurtaya alerjisi olmuştu 1. Yaş sonra tekrar denedik.
3 gün yogurt veriyorsun bebegin cildinde vs bi alerjik reaksiyon oluyormu gözlemliyorsun.
3 gün yumurta veriyorsun gibi öyle başlanıyor :tatlim: yinede çocuk doktoruna danışmadan hiç bişey verilmemeli diye düşünüyorum :)

Kızz 7 saat uyusam günlük takla atarım hahahaha gözüme yara bandı yapıştırıp kürdan takıp duruyordum kör olacam diye korkuyordum uykusuzluktan gözlerim pörtlemiş yanmasından gözlerim yeşerirdi hahahaha
Ben hamileyken bile 6 saat anca uyuyabiliyordım haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar