Elif_Eylul
Daimi Üye
- #85.081
Hayırlısı olsun canimEşim 10 gün kadar izin istemiş.
Hem dinlenmek için hem de başka işlere bakmak için
Hayırlısı olsun.
Marketlerden ayrılan ayrılan
Hayırlısı olsun canimEşim 10 gün kadar izin istemiş.
Hem dinlenmek için hem de başka işlere bakmak için
Hayırlısı olsun.
Evet artık tadı kalmadı.Hayırlısı olsun canim
Marketlerden ayrılan ayrılan
Kısmet.Ne güzel 2-3 günlük bi tatile gidersiniz sizede iyi gelir
Çoluk çocuk iyi çok şükür ben dökülüyordum doktora gitdim bugün kaç aydır reglim çok uzun sürüyor hep erteliyordum doktora gitmeyi.. en son sistit oldum mecbur gitdim muayene oldum reçete yazdı geldim yarından başlicam ilaçlara şifa olur inşaAllahNapıyorsun ne var yok çoluk çocuk nasıl
Çok geçmiş olsun canımÇoluk çocuk iyi çok şükür ben dökülüyordum doktora gitdim bugün kaç aydır reglim çok uzun sürüyor hep erteliyordum doktora gitmeyi.. en son sistit oldum mecbur gitdim muayene oldum reçete yazdı geldim yarından başlicam ilaçlara şifa olur inşaAllah
Sen nasıl oldun kara kız napıyor iyimisiniz
Geçmiş olsunÇoluk çocuk iyi çok şükür ben dökülüyordum doktora gitdim bugün kaç aydır reglim çok uzun sürüyor hep erteliyordum doktora gitmeyi.. en son sistit oldum mecbur gitdim muayene oldum reçete yazdı geldim yarından başlicam ilaçlara şifa olur inşaAllah
Sen nasıl oldun kara kız napıyor iyimisiniz
Teşekküe ederimÇok geçmiş olsun canım
Sende sağol ablaGeçmiş olsun Sagol
Rabbim sifa versin
O sagol nerden çıkmış ki aSende sağol abla
Teşekkür ederim canım
O sagol nerden çıkmış ki a
İki kere okumak lazim yazdıgımı afazla fazla söglüyor bişeyleri klavye artık
iyi gene saol demiş
Yaşlılık videosu paylaşmışsın ya heh bunlarda belirtileri anacımİki kere okumak lazim yazdıgımı a
İşten mi cıkıyor canım hayırlısı olsun izin almişsin deyince yıllık izni falan sandım benEn azından artık sayım olayıda olmaz .
O akşamlar daha geç geliyordu.
12/1 arası gece .