Maşallah canım tü tüBugün tam 30 günlük oldu küçük bey. Sağlık ocağına gittik 1 ay da 1200 gram almış. Boyu 56 cm olmuş
Sünnet ne zaman yapacaksın büyümüş artık çükülatasını kestir

Maşallah canım tü tüBugün tam 30 günlük oldu küçük bey. Sağlık ocağına gittik 1 ay da 1200 gram almış. Boyu 56 cm olmuş
Sagol canimGeçmiş olsun canem
ÇükülataMaşallah canım tü tü
Vallah daha konuşmadık onu ya. Ben de erken vakitte istiyordum da. Hesapta olmayan şeyler çıktı hep. Sarılığı falan fototerapisi myom ameliyatı. Daha sünneti konuşamadık hiiçMaşallah canım tü tü
Sağlık olsun bosver olur konuşur halledersinizVallah daha konuşmadık onu ya. Ben de erken vakitte istiyordum da. Hesapta olmayan şeyler çıktı hep. Sarılığı falan fototerapisi myom ameliyatı. Daha sünneti konuşamadık hiiç
Aynen neyse bakıcaz artıkSağlık olsun bosver olur konuşur halledersiniz
Hayırlısı canım halledersiniz inşallahVallah daha konuşmadık onu ya. Ben de erken vakitte istiyordum da. Hesapta olmayan şeyler çıktı hep. Sarılığı falan fototerapisi myom ameliyatı. Daha sünneti konuşamadık hiiç
Yok öyle değilayy vala bende anlamamistim başka işlere bakacak derken ne bileyim eş dostun işine ekstra bi yetenegi vardır vakti degerlendirecek gibisine
15 aylıkKaç yasında güccük
Neyin var neden gitdinBen dahiliyeye geldim bakalim ne pok olcak mikliceklermi beni a
Maşallahım var aNeyin var neden gitdin