Elif_Eylul
Daimi Üye
- #85.221
Çok şükür iyiyim sen nasılsın canimNasıldın bakim

Bugün doğru doktora gidiyorum sanırsam a

Çok şükür iyiyim sen nasılsın canimNasıldın bakim
İyiyim çok şükürÇok şükür iyiyim sen nasılsın canim
Bugün doğru doktora gidiyorum sanırsam a
Afiyet olsun prenseseİyiyim çok şükür
Kıza kahvaltı yaptırıyorum sonra okula
İyi bakalım
SağolasınAfiyet olsun prensese
Ben götürdüm simdi bindim otobuse
Su gibi gidiyorum aSağolasınhadi su gibi git su gibi gel
Ne doktoruna gidiyordun
Öglen olduGünoşko
E bırak o zmn demek ihtiyaç yokDahiliye kan aldi pazartesi gitcem,bide bana psikiyatri ilaclarini bırakman gerekiyor demezmj
Ama bunu dahiliyeci söylüyor doktor kontrolunda bırakilmasi lazimE bırak o zmn demek ihtiyaç yok
Aaaa kötü olmuşDoğum günümden kalan bir kıriklık var içimde neden diye sorarsaniz
Bazi arkadaslar yani grubumuzdakinler ayrıldı birbirlerine kirıldi,icerigini sordum kimi söyledi kimi söylemedi,para muhabbeti gecmis hediye konusunda haliyle kanka dedigimde o benim en yakindan tanıdığım insan deyip karsidakilere biraz maddiyat konusunda takilmis onlarda ellerinde bu kadar var deyip söylenmişler, hediyenin büyügü küçügü olmaz demistim ben hep herkese alırken,ama konu ben olunca ortalik karışmıs bunu ögrendim ve cok üzüldüm aksam gruptan ayrılanlar oldu benimde haliyle sinirlerim gerildi kime dönüp ne dyim anlamadim
Evet cidden çok kötü oldu canımAaaa kötü olmuş
Geçmiş olsun canımDahiliye kan aldi pazartesi gitcem,bide bana psikiyatri ilaclarini bırakman gerekiyor demezmj
Dogum günü deyince kimin gibi bi afalladım kaç hafta geçmiş üstünden niye böyle sıkıntı cıkıyorki oda muallak niye kırılıyorlar çok tuhaf insanlar varDoğum günümden kalan bir kıriklık var içimde neden diye sorarsaniz
Bazi arkadaslar yani grubumuzdakinler ayrıldı birbirlerine kirıldi,icerigini sordum kimi söyledi kimi söylemedi,para muhabbeti gecmis hediye konusunda haliyle kanka dedigimde o benim en yakindan tanıdığım insan deyip karsidakilere biraz maddiyat konusunda takilmis onlarda ellerinde bu kadar var deyip söylenmişler, hediyenin büyügü küçügü olmaz demistim ben hep herkese alırken,ama konu ben olunca ortalik karışmıs bunu ögrendim ve cok üzüldüm aksam gruptan ayrılanlar oldu benimde haliyle sinirlerim gerildi kime dönüp ne dyim anlamadim
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Simdi okulda birbirinle kavga etmislerDogum günü deyince kimin gibi bi afalladım kaç hafta geçmiş üstünden niye böyle sıkıntı cıkıyorki oda muallak niye kırılıyorlar çok tuhaf insanlar var