Elif_Eylul
Daimi Üye
- #85.281
Kavga bugun oluyor ben dogali 1ay oldu nerdeyse aAmannn bunun için mi kavga gürültü
Kabul ettin mi hediyeyi giydikçe anarsınha

Kavga bugun oluyor ben dogali 1ay oldu nerdeyse aAmannn bunun için mi kavga gürültü
Köyüde birbirine kattılar
Merkeze kadar uzardı kesin
Bnde çeyrek neyin taktılar sandımKikiden pantalon gömlek 1600 falan yapiyor
Grupta ayrim olunca 2kisi ayrilmis birisi canta birisi cam kurabiyelik pastalık almis
Ögretmen arkadaş madam cocodan fincan a
Koçun yumurtası aBnde çeyrek neyin taktılar sandım
Ooo Bursayı gezerdineydi o böğrek yedigi kafenin sahiibine kadar gider
Ee ne var bunda hediye nedir içinden geleni düsünülmüs alınmis zamanında madem topluca şeetselermiş şimdi ne alaka bunun icin ayy ben bozulur derler toplar kafalarına atardımKikiden pantalon gömlek 1600 falan yapiyor
Grupta ayrim olunca 2kisi ayrilmis birisi canta birisi cam kurabiyelik pastalık almis
Ögretmen arkadaş madam cocodan fincan a
Amannn bunun için mi kavga gürültü
Tabi durumu var yok bilinmezdeKoçun yumurtası a
Kiz keske gelmesydiler ben bunu dedim,oldumu bu yakıştımi yapilanlar,yukar mahallede konusuyorlarmis bunlarin yaptığınıEe ne var bunda hediye nedir içinden geleni düsünülmüs alınmis zamanında madem topluca şeetselermiş şimdi ne alaka bunun icin ayy ben bozulur derler toplar kafalarına atardımgazverenbittersmilisi
Bnde çeyrek neyin taktılar sandım
Iste maddiyata dökmüş benim kankaTabi durumu var yok bilinmezde
Topluya gerek yok kim ne yaparsa almasa da niye almadın demezdin zaten
Saçma sapan işler
E tabi yani gerek yokKiz keske gelmesydiler ben bunu dedim,oldumu bu yakıştımi yapilanlar,yukar mahallede konusuyorlarmis bunlarin yaptığını
Köy yeri yaa malesef aşaga mahalle yukari mahalle diyorum
Bizim mahalle aşşağıki mahalleKiz keske gelmesydiler ben bunu dedim,oldumu bu yakıştımi yapilanlar,yukar mahallede konusuyorlarmis bunlarin yaptığını
Köy yeri yaa malesef aşaga mahalle yukari mahalle
Güya iyilik eden demiş kendince ama olmamışIste maddiyata dökmüş benim kanka
Manyak belki yok karsida,banada söylemiyor ben olsam biliyor ne dicegimi
Ne kadar ayıp yaptıkları şaka bir yanada koca koca insanlarKiz keske gelmesydiler ben bunu dedim,oldumu bu yakıştımi yapilanlar,yukar mahallede konusuyorlarmis bunlarin yaptığını
Köy yeri yaa malesef aşaga mahalle yukari mahalle diyorum
Olayi dogum günü diye gecmiyor,yani benim adim gecmemisE tabi yani gerek yok
Ayrılanlarda az çok aldıklar şeyin parası kadar koyacaktı
Aman en güzeli hediyesiz olan verdin vermedin aldın almadın
Çocuk gibi oluyorlar
Deseydin Bnm doğum Günüm değil başka filiz mahalleye
Allah beni napmasin nezamandir öyle nazarlara geldik aNe kadar ayıp yaptıkları şaka bir yanada koca koca insanlar
Sende fotoğraf koydun nazar deydi görüyonmu bak
Var böyle tipler okuldada bişey yapılacağı zaman zorla yaptırmaya calisiyorlarIste maddiyata dökmüş benim kanka
Manyak belki yok karsida,banada söylemiyor ben olsam biliyor ne dicegimi
Abooo tam ortalık karışmışOlayi dogum günü diye gecmiyor,yani benim adim gecmemis
Birbirlerine gücendiklerinle baslamis olay baska yerlere gitmis
Yav işte patlak vermiş herkes eteğindeki taşlarıda dökmüş rahatlamislardir simdiOlayi dogum günü diye gecmiyor,yani benim adim gecmemis
Birbirlerine gücendiklerinle baslamis olay baska yerlere gitmis