Antepliseda
Daimi Üye
Bizde bugün kermese gittik.
Eşimin yiğeninin okulu düzenlemiş.
Hareketli ve kalabalıktı...
hava da sıcak zaten .

Eşimin yiğeninin okulu düzenlemiş.
Hareketli ve kalabalıktı...
hava da sıcak zaten .
Evet canım ama işte esim dalga geçince bende otomatik soğuyorumMillette geçer sanıyorda artık öyle geçen yok
Çünkü o kaşar değişik isimler var ki
Çok geçmiş olsun ablacımBeyine pırtık atmış
Menesa diye bir isimde var ilk defa duydum kulağa hoş geliyorAyy ben degil esim cok dalga geçiyorgeçen dedimki leya ismi manası çok güzelmiş legen derler diyor
ablamda manolya koy diyo oda diyo yok okşan alev dilber olsun diye dalga geçiyor
kızıma şey ismimi koycam diyor
biz ailecek problemliyiz
Yazın giymez kışa alırsın onu yaKızz niye kimse bana demiyor kıza ikide külotlu çorap al diyehiç aklıma gelmemişti simdi alisverise cıkıcaz bugün esim öglen geldi oglanı gösteriye götürücez merkeze 23 nisan şenliki varmiş
Bencede kışa lazım olurYazın giymez kışa alırsın onu ya
Yazın napcan külotlu çorabıKızz niye kimse bana demiyor kıza ikide külotlu çorap al diyehiç aklıma gelmemişti simdi alisverise cıkıcaz bugün esim öglen geldi oglanı gösteriye götürücez merkeze 23 nisan şenliki varmiş
Bahar temizliğine mi giriştiEşimde sağolsun balkonun camlarını temizliyor.
Mesane diye okudum serefsizim hdjfklaMenesa diye bir isimde var ilk defa duydum kulağa hoş geliyor
Çevremdeki isimler
Aysima ( kızımın adı)
Erva
Hüma
Ela
Eslina
Mina
Hayal
Reyyan
Sıla
Amine
Şimdilik aklıma bunlar geldi
Oo süperEşimde sağolsun balkonun camlarını temizliyor.
Yaa yok hastaneye cici elbise koydumda muz gibi çoraptan aldım ince beyaz bacakları üşümesin resim çekilirken hava nasıl olcak bilmiyorumkiYazın giymez kışa alırsın onu ya
Yazın napcan külotlu çorabıantin kuntin isim koyma ya
koy ada hsjsj benim hayalim ben koyamadım sen koy
Ben doğurunca nerdeyse çocugu gözüm görmedigeçen ada diye yabancı damatta bizim arabanın plası 26 Ada
Yazın degil yaaa dogdugunda mini elbise koydum çantaya fotograf icinde onun altına ince corap aldım beyaz bacaklari üsümesin diye
Ben doğurunca nerdeyse çocugu gözüm görmedimakyaj malzemesi saç düzleştirici aldım hiç birini ellemedim acımdan