Elif_Eylul
Daimi Üye
- #85.521
Bende duydum.
İstanbulda olmuş.
Geçmiş olsun .
Benim ev çok siddetliydi eylul yarim saat agladi susmadi hiçEvet canım çok şiddetliydi
İyiyiz çok şükür sizler
Bende duydum.
İstanbulda olmuş.
Geçmiş olsun .
Benim ev çok siddetliydi eylul yarim saat agladi susmadi hiçEvet canım çok şiddetliydi
İyiyiz çok şükür sizler
Allah bir daha yaşatmasınBenim ev çok siddetliydi eylul yarim saat agladi susmadi hiç
Evet canım çok şiddetliydi
İyiyiz çok şükür sizler
Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun,Benim ev çok siddetliydi eylul yarim saat agladi susmadi hiç
Yok çok şükürBir sorun yoktur umarım
İyiyiz çok şükür ama iyi sallandıGeçmiş olsun canım iyimisiniz aman dikkat edin Rabb'im korusun
Ufff demeBenim ev çok siddetliydi eylul yarim saat agladi susmadi hiç
Sizde hissedilmedi miÇok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun,
Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun,
Hepimizi Rabbim korusun afatlarindanKızlar geçmiş olsun ya
Amin aminHepimizi Rabbim korusun afatlarindan
Bnm aklıma kimse gelmedi yaBizede yazsindı a
Şimdi iyiyiz canım 3 gibi mecbur eve geldik. Benim ev yeni ve giriş kat diye bize toplaştık. Ama kuzendeydik ev eski ve yüksek kattı öldüm öldüm dirildim bebeğime bişey olcak diye aklım cıktı@Maya. Da yazdı bana o da hisssetmiş
Şimdi nasılsın
Ahh bu annelik içgüdüsü aŞimdi iyiyiz canım 3 gibi mecbur eve geldik. Benim ev yeni ve giriş kat diye bize toplaştık. Ama kuzendeydik ev eski ve yüksek kattı öldüm öldüm dirildim bebeğime bişey olcak diye aklım cıktı
Evet canım çok şiddetliydi
İyiyiz çok şükür sizler
Benim ev çok siddetliydi eylul yarim saat agladi susmadi hiç
Geçmiş olsun kızlarŞimdi iyiyiz canım 3 gibi mecbur eve geldik. Benim ev yeni ve giriş kat diye bize toplaştık. Ama kuzendeydik ev eski ve yüksek kattı öldüm öldüm dirildim bebeğime bişey olcak diye aklım cıktı
Amin canim sagolGeçmiş olsun kızlarRabbim bi daha yaşatmasın
Eylül nasıl sakinledi miGunaydin
Sakinledi ama duyunca gene bir tedirgin isteEylül nasıl sakinledi mi
Okul var dimi