Elif_Eylul
Daimi Üye
- #85.561
Geçen anlattığım bir tartisma vardı arayı yapmaya bir sağa bir sola gidiyorum ama yok olmuyor,herkes duymus etmis şasırmiş falan filan
Çok sağolÇok şükür iyiyiz canım sen
Ay dikkat et olmaz inşallah daha bişeyİyi akşamlar, tekrar geçmiş olsun hepimize, dün aksam tırda yattık bizde korkudan az önce geldik. Yorgunluktan geberiyorum bu gece dogurmazsam heralde daha dogurmam perisan olduk.
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar
Ama doğru diyorlarHayırlı cumalar
Bn hissetmedim hiç zaten sürekli oluyorGene deprem oldu
Bende hissetmedim basım çok dönüyor deprem sgününden beri ben artık gerçekmi bas dönmesimi ayırd edemiyorumGene deprem oldu
Takma okadar kafana Allah'tan herseyBende hissetmedim basım çok dönüyor deprem sgününden beri ben artık gerçekmi bas dönmesimi ayırd edemiyorum
Tabi canım orası öyle yinede rabbim hissettirmesinde suan tekim bide esim işe gitti sakin sakin oturayımTakma okadar kafana Allah'tan hersey
Bol bol dua et Rabbim içine ferahlık versin canimTabi canım orası öyle yinede rabbim hissettirmesinde suan tekim bide esim işe gitti sakin sakin oturayım
Biz 2 saat sonra eve girdik ya. Nereye kadar kaçıcazİyi akşamlar, tekrar geçmiş olsun hepimize, dün aksam tırda yattık bizde korkudan az önce geldik. Yorgunluktan geberiyorum bu gece dogurmazsam heralde daha dogurmam perisan olduk.
Napicaksin canım Rabbim beterinden korusun hepimiziBiz 2 saat sonra eve girdik ya. Nereye kadar kaçıcaz