Geçen balıkesirden gelirken hep zeytinlik gibi yerlerden dumanlar yükseliyorduZeytinler kesildi bizde dal yakmaya gidiyoruz,sabah gittik geldik namaz kıl simdi gene gitcez

Geçen balıkesirden gelirken hep zeytinlik gibi yerlerden dumanlar yükseliyorduZeytinler kesildi bizde dal yakmaya gidiyoruz,sabah gittik geldik namaz kıl simdi gene gitcez
He bende internette gördümOnu görmedim kız
Bisey yapmiyosunki ordaAy ne yapcam
Hiç açma merağım olmadı ne bilim şuanda açmam zate
Evet bugun dumanlar yukseldi hemen telefon geldi biraktik atmaya atese dallariGeçen balıkesirden gelirken hep zeytinlik gibi yerlerden dumanlar yükseliyordubizde anlamamıştık
Külotlu corap gösterirdik sanadaBisey yapmiyosunki orda
Yenenlerdenmi aKülotlu corap gösterirdik sanadayükle kız belirli kisileri eklersin
Bn wp gitmeyi unutuyorumBisey yapmiyosunki orda
Yok artık nasıl unutuyorsun wp bakmayıBn wp gitmeyi unutuyorum
Ay yok hele şimdi hiç açmam
Mesaj gelmezse girmiyorumYok artık nasıl unutuyorsun wp bakmayı
Wp yokki nende seninBişey olursa bana wptan atın
Don mu atcan bana da yoksaWp yokki nende senin
Hıhı çok degisik hemde tesbih görünümlü olanları var hele geçenki @Elif_Eylul gündüz kafaya geçen gece popçikeDon mu atcan bana da yoksa
O ne gız tövbe tövbeHıhı çok degisik hemde tesbih görünümlü olanları var hele geçenki @Elif_Eylul gündüz kafaya geçen gece popçike
Bitter kafayi yedi artık son günleriya aO ne gız tövbe tövbe
Belli belli libido tavan doğursada rahatlasaBitter kafayi yedi artık son günleriya a
Kadın sansürr yapamiyor don yiyor banada yediriyor aBelli belli libido tavan doğursada rahatlasa
Site kapattıracak bu hatun heKadın seks yapamiyor don yiyor banada yediriyor a