Yemeklerinizde katı ve sıvı hangi yağ kullanıyorsunuz arkadaşlar?

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
pilav haric hepsine siviyag kullaniyorum hatt bazen pilavada kullaniyorum siviyag kati yagi cok kullanmiyorum:ilknur:
 

panter

Daimi Üye
Katılım
29 Mart 2010
Mesajlar
25.505
Tepki
9.509
Puan
113
Konum
aşkın içinde..........
yaptıgıma göre degişir
salatalarda ve zeytınyaglılarda zeytınyagı
corba ve makarnada teremyag
pilavda teremyag sıvıyag karısık
tereyagı yiyemiyorum kokuyor
 

superisi59

Daimi Üye
Katılım
4 Aralık 2009
Mesajlar
437
Tepki
464
Puan
63
Yaş
59
Konum
tekirdağ
biryağ bu kadarmı güzel olur trakyabirliktense olur. tabi ürettiğimizi tüketiyoruz.biryağ ayçiçekyağı vede birma margarin insan alışınca vazgeçemiyor..-hmm
 

naz79

Daimi Üye
Katılım
4 Haziran 2010
Mesajlar
1.791
Tepki
2.225
Puan
113
Yaş
42
Konum
gaziantep
kanola kullanıyorum daha hafif ve kokusu yok ayçiçekyağının kokusu daha ağır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst