Yeni dostluklar için elele.

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
en çok sevdiğim ve mutluluk duyduğum şey yapmaktan sevindirik olduğum ,alışveriş.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
en çok sevdiğim ve mutluluk duyduğum şey yapmaktan sevindirik olduğum ,alışveriş.

Sende mi :ilknur:
Eşimin bendeki en sevmediği özellik. Bir de herşeyi alırım, birkez giyer kalır Buna daha da kızar gerçi :dertli:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Eşimin bendeki en sevmediği özellik. Bir de herşeyi alırım, birkez giyer kalır Buna daha da kızar gerçi :dertli:

onu ben makyaj malzemelerinde yaşarım.
alırım pudra ruj sonra bir kere kullanıp,yok ya bu bana yakışmadı diye kullasnılmayanlar kutusuna fırlatılır.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064

erkekler zaten alışverişe sinir olur:kptmya:ben eşimle alışveriş yapmam hiç vıdı vıdı kafamı ütüler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
alırım pudra ruj sonra bir kere kullanıp,yok ya bu bana yakışmadı diye kullasnılmayanlar kutusuna fırlatılır.

kullanmadıklarını başkalarına ver dicem de insan o kadan para verince vermeye de kıyamaz:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485

Aynı bennnnnnnnnnnnn :ilknur::ilknur:

Deli gibi paralar verilir; ama 2 kulanımdan sonra sıkılınır:) Şimdi dağıtcam hepsini

erkekler zaten alışverişe sinir olur:kptmya:ben eşimle alışveriş yapmam hiç vıdı vıdı kafamı ütüler

Benimki of pof yapar :dertli:

Bu kadan içme sağlığa zarar kuzum :hulya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benim makyaj derdim yok en güzeli bazen rimel kalem filan sürerim ona bile üşendiğim olur doğal halimle mutluyum ben:ilknur:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar