Ben de kahvaltı kültürü yok hiç ya ve bu yüzden kendime kızıyorum :alsana:
bende mahrumum o kültürdün ama genede toraman gibiyim -kizgin-kizgin
Ben de kahvaltı kültürü yok hiç ya ve bu yüzden kendime kızıyorum :alsana:
Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyinc...e, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...))))
:kayris::kayris:
bende mahrumum o kültürdün ama genede toraman gibiyim -kizgin-kizgin
Genç çift, yeni mahallede, yeni evlerine taşınmış.. Sabah kahvaltı yaparlarken, karşı komşu da çamaşır asıyormuş. Kadın heyecanla kocasına:
- Bak hayatım, çamaşırları yeterince temiz değil, çamaşır yıkamayı bilmiyor, belki de doğru sabunu kullanmıyor.
Kocası eşine bir süre bakmış sonra da hiçbir şey söylemeden kahvaltısı...nı sürdürmüş.
Komşusunun çamaşır astığını her gördüğünde kadın aynı yorumu yapmaktan da geri durmamış. Bu durum bir ay kadar sürmüş.
Bir sabah, komşusunun çamaşırlarının tertemiz olduğunu gören kadın çok şaşırmış, hayretle kocasına dönerek:
- Bak! Sonunda çamaşır yıkamayı öğrendi, çok merak ediyorum!! Kim öğretti acaba?
Kocası gülmüş:
- Tatlım ben bu sabah biraz erken kalktım ve penceremizi sildim!! )))))))))
:kayris::kayris::kayris::kayris:
Temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş. Hakim delil yetersizliğinden Temeli'n serbest bırakılma...sına karar vermiş. Temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime:
- Uy gözünü sevdiğim hakim beyi. Bu paralar şimdi benim oldu dimi ? )))))
Rus kozmonotu Yuri Gagarin'in aya ayak basmasından sonra yapılan tartışmaya katılan Temel,olaylara küçümser bir havada yaklaşmakta ve bu arkadaşlarının da garibine gitmektedir.Bir ara Temel konuşmaya başlar :
- "O da pişey midur,piz yakunda cüneşe cideceğuz"
Sohbete katılanların gözleri faltaşı gibi açılır ve içlerinden biri :
- "Oraya gidemezsiniz işte!" der,"Çünkü orası çok sıcaktır."
Serde Karadenizlilik olan Temel,hiç lafın altında kalır mı?
- "Piz de cündüz gidemeyeceğuz ya,akşam serunluğunda cideceğuz.. )))))))))
:lululu::lululu:
Temel arkadaşına hakaret ettiği için yargılanıyomuş, mahkemede kendisini savunmuş:
-Yok hakim bey, ben kendusuna sadece hayvan dedim
-İyi ya, hayvan demek hakaret değil mi?
-Ne demek hakim bey... Yanlış anlaşılıyi... İnsan kurnaz bir dilkidur. Kurnazlıkta ileri gidersa kurttur, pek cesur ve heybetli olursa aslan, uysal olursa kuzi, korkak olursa tavşan, inatçi olursa eşek, güzel sesli olursa bülbül... velhasılı kelam, hakim bey, insan hiçbir zaman heyvanluktan kutulamazki ))))
Valla ben kahvaltı etmeden yapamam kızlar,eşim etmiyordu onu da alıştırdım,kahvaltısız güne başlanır mı ya:catalbicak:
Hatta en sevdiğim öğün kahvaltı,peynirler,reçeller,çaylar,poğaçalar,tostlar,yumurtalar ohh miss:catalbicak:
İlknurcum bence de yap sen bi tost yarın yerken de beni hatırla :sila:
Kızlar bu arada adım uzun ya siz bana kısaca biyo da diyebilirsiniz :lululu:
tamam biyo yarın yapcam yerken de sana dua etcem:kayris:
ben de kahvaltıyı çok severim ama en az saatin 9u geçmesi lazım ki ayılayım e o zaman da işte oluyom mevbur bohça börek simit....pastanelerden nefret eder oldum o derece
oky günaydın :sarilma:
Allahım sana geliyorummm..
gideyim kahvaltı hazırlayım bari..
neler yazmışsınız öyle. yumurtalar tostlar.
tost mu yapsam aceppp..
günaydın bu arada...