nasıl birşey acaba sen gördünmü
bizimkilerde yaparlar ama bunu hiç duymadım denemek lazım
yok canım.
hatırlamıyorum. ama dağılmasını tanelerin önlüyor,diri yapıyor erimesine engel oluyormuş..
nasıl birşey acaba sen gördünmü
bizimkilerde yaparlar ama bunu hiç duymadım denemek lazım
yok canım.
hatırlamıyorum. ama dağılmasını tanelerin önlüyor,diri yapıyor erimesine engel oluyormuş..
:kayris:Evet bende İzmirliyimmmmgurbette bir izmirliyim amaaaa:dertli:
Biyo kızımın gözünde sorun vardı ama düzeldi çok şükür,sürekli arpacık çıkıyordu bir ara..
Ne çektik biz biliriz..7-8 dr.hastane gezdik:dertli:
İyiyim şükür sabah turu atıyorum nette
Bir saate kadar maratonum başlar :lululu:
Sen nassın inşallah
Biyomikroskobi
arkadaşım nirde oturuyon sen benim b.oğlanın gözünde miyop var ve numarası şuan 4,5 gülüm altı ayda bir gözlük camı değişiyoruz
bu miyop geçiçimidir yok olurmu ilerdeki yaşta
Biyomikroskobi
arkadaşım nirde oturuyon sen benim b.oğlanın gözünde miyop var ve numarası şuan 4,5 gülüm altı ayda bir gözlük camı değişiyoruz
bu miyop geçiçimidir yok olurmu ilerdeki yaşta
Göz mü Aklımda bulunsun :kayris: Yakın zamanda çünkü göz için doktora gelmem gerekecek. Nerde bu göz hastanesi şikirim
oy oy kıyamam...
benim de son senem burda
Fındıkcım arpacık küçük dert resmen insanı sinir ediyor
Kaç yaşında kızın...
Malesef tekrarlıyor
Yafrumm özelden geliyom sana
Yoruldum ben de miyopum canım,malesef geçmiyot ortaokuldan beri kullanıyorum gözlük
Biri 2,75 diğeri 3:dertli:
Bekliyorum
Bu arada neden son senen? Dur daha yeni tanıştıydık :gitme:
Gelin gidecem seneye canım, İzmire zor artık gelmem
İyi değerlendirmem lazım, gezip toziyimm
sağol balım bakacam birazdanYoruldum canım bak burda konusu var bir bak istersen
https://www.hanimefendi.com/recellermarmelatlar/40855-krec-kaymagi-nedirne-ise-yarar.html
oğlum 12 yaşında canım boyuda 1.50 sanırımYok canım miyop geçici değidir, hatta büyüme ile doğru orantılıdır, kaç yaşında oğlun, boyunda artma oldukça miyop derecesi de ilerleyecektır ama sıkıntı etmenizi gerektiren bir durum söz konusu değil...
Önemli olan kaç numara ile gördüğü değil tam görmesidir, hiç dert etmeyin...
senin biri farklı biri farklı canımYoruldum ben de miyopum canım,malesef geçmiyot ortaokuldan beri kullanıyorum gözlük
Biri 2,75 diğeri 3:dertli:
Gelin gidecem seneye canım, İzmire zor artık gelmem
İyi değerlendirmem lazım, gezip toziyimm