Yeni dostluklar için elele.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ay sohbete atlamış gibi olacağım; ama Purelove,

bende evlendikten sonra tazminatımı aldım, işten çıktım. Öyle bir dilekçe doldurtmuyorlar canım. İşten ayrıldığıma dair bir istifa verdim. Çıktım ve ertesi gün kendi şirketimizde sigortalı işe başladım. Merak etme yani. Sonuçta senin evlendikten 1 yıl içinde işten kendi isteğinle çıksan dahi tazminatını alma hakkın var. Bu senin yasal hakkın, her ne sebeple olursa olsun. Ardından da hemen çalışabilirsin.

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
Ay sohbete atlamış gibi olacağım; ama Purelove,

bende evlendikten sonra tazminatımı aldım, işten çıktım. Öyle bir dilekçe doldurtmuyorlar canım. İşten ayrıldığıma dair bir istifa verdim. Çıktım ve ertesi gün kendi şirketimizde sigortalı işe başladım. Merak etme yani. Sonuçta senin evlendikten 1 yıl içinde işten kendi isteğinle çıksan dahi tazminatını alma hakkın var. Bu senin yasal hakkın, her ne sebeple olursa olsun. Ardından da hemen çalışabilirsin.

ay canım benım böyle sohbete atlamaya can kurban :D

sen beni bilgilendirmek için atladın sonuçta :):) çok tşkler düşünceli arkadaşım.

bunu öğrenmek iyi oldu benim için içime su serptin kız :D

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Rica ederim canım ne demek -kop

valla benim şuana kadar sorunum olmadı. hatta diğer işimden çıkarken bizim kendi şirketin muhasebecisine haber verdim sigortamı başlatın diye. Günde kaybetmedim böylelikle. Merak etme canım. Birçok kişi bizim gibi evliliği bekliyor işten çıkmak ya da iş değiştirmek için :ilknur:

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
Rica ederim canım ne demek -kop

valla benim şuana kadar sorunum olmadı. hatta diğer işimden çıkarken bizim kendi şirketin muhasebecisine haber verdim sigortamı başlatın diye. Günde kaybetmedim böylelikle. Merak etme canım. Birçok kişi bizim gibi evliliği bekliyor işten çıkmak ya da iş değiştirmek için :ilknur:

haklısın valla canım yaaa... ben burda sırf müdürm oldğu içn çalışıyorm vlla kendsi çok iyi bi insan yoksa burda hıccc bırı bes para etmez -kizgin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Her işyerinde var canım öyle tipler. Onları takmıcaksın kafaya :hulya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar